FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Două transferuri anunțate în direct de Becali: "Îi aduc în vară" » Unul dintre jucători e din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 19:59

Gigi Becali a anunțat astăzi că va încerca să transfere doi mijlocași în această vară: Adrian Popa (29 de ani) și Kamer Qaka (23 de ani).

"Eu am spus că dacă Adi Popa poate să vină la noi e primit oricând. Mie mi-a plăcut mereu ca fotbalist. Nu mă interesează că n-a reușit în Anglia. Eu știu ce poate el la Steaua. Am spus să vorbesc cu nepotul meu, că nu mai hotărăsc eu.

Am înțeles că și Craiova ar fi făcut o ofertă pentru Qaka, de la Iași. E un jucător care-mi place, dar nu vreau să comentez că suntem înaintea meciului cu Iași. Mie mi-a plăcut de când a dat "rabona". Aia înseamnă că e stăpân pe el. Dacă-l vrea și CFR să vedem unde se duce. La CFR, Craiova sau la Steaua?", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Mi-a spus Vasi (n.r. Vasile Geambazi, noul patron) că la anul va face o echipă mai puternică" Gigi Becali

9 partide
a evoluat Adi Popa la Al Taawon, echipă la care a ajuns împrumut de la Reading

27 de meciuri
a jucat Qaka pentru Poli Iași în acest sezon de Liga 1 și n-a marcat niciun gol

Citește și: Revenirea anului la FCSB! Gigi Becali vrea înapoi un stelist cu 7 trofee

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1prezescu
1prezescu  •  04 Mai 2018, 14:58

Cum poate sa transfere daca nu are nimic comun cu FCSB ??Cand minte Becali ? Un om care preface ca umbla in biserica si cu sufletul,ca traieste cu sfantii in fiecare moment al vietii,cum poate sa minte ca a iesit din FCSB...a iesit doar ca forma,ca sa nu fie sanctionat de comisia de disciplina !!

915130541905898
Gabi Simon  •  04 Mai 2018, 08:54

Si jucatorii care stiu cine e Fecalii,si prefera liniste la echipa,va spun sigur ca nu va ajunge la gasca lui din Pipera,la razboinicul luminii gura bate fundul Sa vedem ce face azi cu procesul lui cu Armata

10202925648180625
Eugen Qy  •  04 Mai 2018, 04:30
Postat de mariuss72 pe 03 Mai 2018, 21:08

PLus poza in care apare Nemec...fituica nu e buna nici de impachetat, nici *** in caz de urgenta.

Eiiiii, vezi, ASTA, n-ai inteles ! Nu mai zice nimic de Nemec si is face tam-tamul obisnuit, ofertand la caterinca fotbalistii adversarelor, ca sa loveasca 2 tinte : 1 ii demobilizeaza pe viitorii adversari (dar asta deja se raceste, ca toti adversarii s-au cam prins) si 2 Scade pretul lui Nemec !.... *** nen'tu gb !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează