FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Două transferuri într-o zi pentru CSU Craiova! Cum se întăresc oltenii pentru play-off

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 16:16

CSU Craiova se pregătește pentru play-off și astăzi transferă doi jucători importanțI.

Oltenii s-au înțeles cu Filip Jazvici, iar acesta a semnat un contract până în vară. În cursul aceste zilei va semna și Filip Mrzljak, tot până la vară. Cei doi vin din postura de jucători liberi de contract.

Filip Mrzljak este mijlocaș central croat de 23 de ani, coat la 700.000 de euro. În acest sezon, Mrzljak a evoluat în 12 meciuri în Liga 1 pentru Pandurii și a dat două goluri.

Filip Jazvici este un croat care poate juca pe postul de mijlocaș lateral, iar în iarnă s-a despărțit de Hapoel Haifa. În Liga 1 a mai jucat la CFR Cluj și ASA Tg. Mureș. Pentru israelieni a evoluat în 13 meciuri și a marcat un gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  14 Martie 2017, 00:41

De unde saracia au prazarii bani pt fotbal, caci sint o regiune defavorizata? Banatul este cea mai bogata regiune din Romania si nu are bani pt fotbal. Curat murdar, coane Fanica! DNA este ceva putred, in...fotbalul romanesc.

capca1
capca1  •  13 Martie 2017, 21:34
Postat de darkdark pe 13 Martie 2017, 19:49

Nenea militianu' de Tg Jiu poate-l superi pe Tolontan si incepe sa se intereseze cam cate tunuri a dat de fapt Rotaru la ANRP si cate contracte dubioase cu statul a obtinut :))) Ai gija ce vorbesti :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

darkdark
darkdark  •  13 Martie 2017, 19:49
Postat de deuxex pe 13 Martie 2017, 18:51

Voi, astia de la GeSePe, de unde aveti informatiile astea? Ca, din cate stiu eu (si o tara intreaga, de altfel), voi NU MAI SUNTETI acreditati pe langa clubul Universitatea Craiova. Citirati si voi prin alte ziare sau cum?

Nenea militianu' de Tg Jiu poate-l superi pe Tolontan si incepe sa se intereseze cam cate tunuri a dat de fapt Rotaru la ANRP si cate contracte dubioase cu statul a obtinut :))) Ai gija ce vorbesti :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează