FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, LUNI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI DOLCESPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Două veşti bune şi una rea pentru Contra » Pe cine va putea conta în meciul cu Steaua

Bokila rămîne o amenințare pentru Chiricheș
Bokila rămîne o amenințare pentru Chiricheș

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 21:17

Cosmin Contra nu se va putea baza la meciul cu Steaua pe mijlocaşul Florent Sauvadet, însă Grozav şi Bokila vor evolua pe Arena Naţională.

După meciul de Cupă de la Galaţi, încheiat cu victoria împotriva Oţelului cu 3-0, antrenorul ploieştenilor avea trei mari semne de întrebare cu privire la meciul de luni, cu Steaua: se va putea baza pe trei piese de bază ale echipei?

1. Atacantul Gheorghe Grozav, 22 de ani, a suferit o leziune musculară înaintea meciului cu Pandurii, de acum două etape, şi nu a putut evolua de atunci. Cu toate acestea, Gicu se antrenează normal de ieri şi va putea fi utilizat cu Steaua.

2. Unul dintre cei mai în formă "lupi", Florent Sauvadet a ieşit din calcule pentru partida împotriva liderului. Francezul de 24 de ani a fost înlocuit în minutul 28 al meciului de joi, din Cupă, şi este suspect de leziune musculară la aductori. Jucătorul va efectua luni un RMN şi nu are nici o şansă de a juca în această etapă.

3. Nici congolezul Jeremy Bokila, 24 de ani, nu a terminat în teren partida de la Galaţi, fiind înlocuit cu un sfert de oră înainte de final. Atacantul a acuzat o lovitură primită în zona coastelor, dar nu se pune problema ca acesta să nu joace contra echipei lui Reghecampf.

"Jucătorii sînt ai Petrolului"
Revenirea lui Florian Walter la U Cluj din vară nu îi sperie pe actualii conducători ai Petrolului. "Nu ne afectează retragerea lui. Am pierde doar contractul de publicitate. Este vorba de 100.000 de euro lunar. Este o sumă mare, dar nu înseamnă că este bugetul total", a spus Dan Capră, patronul ploieştenilor. "Jucătorii veniţi de la Cluj sînt sub contract cu Petrolul şi nu vor pleca. Noi vom încasa banii în cazul unui transfer, nu Walter sau Universitatea", a adăugat el.

Steaua şi-a încurcat fanii!
Oficialii din Ghencea anunţaseră iniţial, pe site-ul oficial al clubului, că biletele pentru meciul cu Petrolul, de luni seară, se vor vinde atît la casele de bilete din Ghencea, cît şi la Arena Naţională.

Între timp, aceştia s-au răzgîndit, deşi ieri dimineaţă erau peste 100 de persoane la stadionul Naţional, care aşteptau să-şi achiziţioneze tichetele. Suporterii care s-au dus la porţile stadionului din bulevardul Basarabia au fost redirecţionaţi de către paznici în Ghencea!

Astăzi, în schimb, fanii pot cumpăra bilete şi de la casele stadionului Steaua, dar şi de la Naţional Arena între orele 10:00 la 17:00, iar mîine pînă la ora 14:00. Preţurile la peluze sînt de 10 şi 15 lei, iar la tribuna a II-a între 20 şi 30 de lei. Pentru un tichet la tribuna I fanii trebuie să scoată din buzunar 20 sau 25 de lei, iar pentru un loc la VIP între 75 şi 150 de lei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
lupul46
lupul46  •  21 Aprilie 2013, 18:28

De ce Doamne e valid si Grozav? DE CEEEEEEEEEEEE?????????

ale_petrolul
ale_petrolul  •  21 Aprilie 2013, 16:09
Postat de steaua.libera pe 20 Aprilie 2013, 03:15

CETATENE DIN PLOIESTI, SA-TI DAM P... S-O BEL.. !

Ce glume rafinate ai tu si aia care ti-au dat like. Sunt uimit si socat de inteligenta stelemista.

agb87
agb87  •  20 Aprilie 2013, 19:51
Postat de steaua.libera pe 20 Aprilie 2013, 03:15

CETATENE DIN PLOIESTI, SA-TI DAM P... S-O BEL.. !

căcărează din bucureşti, când faci duş, sărbătoreşti!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează