Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 23:08 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 09:22

Kevin Doukoure, 24 de ani, a declarat că el nu concepe ca U Cluj să nu prindă top 6 în acest sezon.

La U Cluj toată lumea vorbește doar despre play-off, mai ales după sosirea/revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău la gruparea de pe malul Someșului. 

Claudiu Niculescu, foarte aproape să revină în Superliga! Așteaptă să vadă rezultatul meciului de duminică
ANTRENOR
Claudiu Niculescu, foarte aproape să revină în Superliga! Așteaptă să vadă rezultatul meciului de duminică

Chiar dacă antrenorul de 54 de ani le-a reamintit tuturor simpatizanților "Șepcilor roșii" că obiectivul setat al echipei este ocuparea unuia dintre locurile 7-9 pentru această ediție.

După ce în stagiunea precedentă, prima de la revenirea în Liga 1, ardelenii s-au salvat cu emoții de la retrogradare, dar au jucat finala Cupei României, pe care au pierdut-o dramatic la penalty-uri în detrimentul lui Sepsi, în actuala ediție alb-negrii nu concep să rateze play-off-ul.

Mai ales că U Cluj a adunat 8 meciuri fără eșec în campionat și în Cupa României. La trei zile după 1-1 cu CFR Cluj în a doua competiție internă, U Cluj are etapă cu FC Voluntari, duminică, de la ora 15:00. 

Ioan Ovidiu Sabău i-a avertizat pe jucătorii săi, mai ales că în primăvară ardelenii au condus cu 2-0, au avut posibilitatea să închidă meciul, dar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

450de mii de euro este cota lui Doukoure conform transfermarkt

Kevin Doukoure, 24 de ani, a cucerit campionatul cu Farul în sezonul precedent, în actuala ediție joacă pentru U Cluj, ivorianul a prins foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, este nelipsit din primul 11.

Kevin Doukoure a atras atenția asupra celor de la FC Voluntari: ”„Au o chimie”

Ardelenii au meci duminică împotriva Voluntariului, iar Doukoure este anunțat în formula de start.

”Cred că va fi un meci greu. Dar avem tot ce trebuie ca să jucăm bine. Este mereu același meci cu mine, să stăm bine pe teren, să ne pregătim bine, să continuăm să avem meciuri bune.

9meciuri a adunat Doukoure în actualul sezon, unul pentru Farul, opt pentru U Cluj

Voluntari are o bună chimie între jucători. Am un amic acolo, știu că sunt un grup puternic. Avem un avantaj pentru că jucăm acasă. Fiecare meci are realitatea lui, trebuie să fim puternici, să nu ne focusăm că va fi ușor pe Cluj Arena”, a declarat mijlocașul central înaintea meciului.

Kevin Doukoure se luptă chiar cu Farul pentru un loc de play-off: „Putem să fim acolo!”

Africanul a început campionatul la Farul, dar Gică Hagi nu l-a păstrat în lot. Acum, Doukoure luptă chiar cu ”marinarii” pentru un loc în play-off!

”Nu mă gândesc să joc pentru evitarea retrogradării, nu concep, ci să joc în play-off și după aceea ne vom gândi la ceea ce putem obține acolo. Dar, acum, primul obiectiv este să jucăm play-off-ul și știu că putem să fim acolo! 

Avem echipă bună, avem staff bun, fanii sunt aici ca să ne susțină, avem totul, nu avem nicio scuză să nu jucăm în play-off!

Da, sunt un pic dezamăgit că n-am învins în derby (n.red cu CFR Cluj), fiecare vrea să câștige un astfel de meci, mai ales că am marcat primii. Bine, cel mai important în astfel de partide este să nu pierzi. Acum, ne uităm înainte, ca să câștigăm primul duel”, a declarat fotbalistul.

Atmosfera a fost excepțională, fanii au creat ceva deosebit, te împing de la spate să fii mai bun. N-am mai trăit așa ceva în România! Am văzut ceva de genul acesta, dar nu de același nivel. M-am uitat după meci la ceea ce au făcut suporterii, incredibil, ce e asta?, mi-am zis.

- Kevin Doukoure, mijlocaș U Cluj

VIDEO Dan Nistor: „Era important pentru fani să câștigăm, suntem pe un drum bun totuși”

Citește și alte știri:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”