FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Dragomir are o soluţie pentru dezvoltarea fotbalului românesc: "I-am propus primului ministru"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 07 mai 2013 11:40

Azi se împlinesc 27 de ani de la cea mai mare performanţă a fotbalului românesc: cîştigarea Cupei Campionilor de către Steaua.

Dumitru Dragomir a explicat de ce nu crede că acest succes ar putea fi realizat din nou de o echipă românească: "Ca să repeţi performanţa de atunci îţi trebuie o jumătate de miliard de euro şi să iei jucători atît din ţară, cît şi din străinătate. Şi nici aşa nu ştii dacă poţi să baţi pe Barcelona, pe Real, pe Bayern. Atunci a fost o anumită conjunctură".

Preşedintele LPF are o soluţie pentru dezvoltarea fotbalului autohton: "Noi ar trebui să facem măcar 15 centre de copii şi juniori regionale finanţate de Guvern. I-am propus primului ministru să facă asta, iar la vînzarea jucătorilor statul să ia 50 la sută din bani. Ungurii au făcut peste 70 de astfel de centre. Acum ne bat la handbal, dar în doi-trei ani se vor distra cu noi şi la fotbal".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  07 Mai 2013, 20:24

ba trebuie sa pleci tu si cancerosul,mircea sandu,iar dupa vor vrni si banii.voi sunteti trauma fotbalului la noi si septicemia domeniului.sincer ,desi nu este bine sa vrei raul cuiva,daca miine crapa astia doi,ma inbat de bucurie,desi in mod normal as avea regrete.FORTA STIINTA.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  07 Mai 2013, 15:57

”Ungurii au făcut peste 70 de astfel de centre. Acum ne bat la handbal, dar în doi-trei ani se vor distra cu noi şi la fotbal". Nu va mai fi nevoie să ne bată ungurii la fotbal, căci peste doi trei ani, Cluj, Bistrița, Brasov, Severin, Poli Tim.... vor juca în campionatul Ungariei :)))))))))))))))))))))))))))))))

beeswax106
beeswax106  •  07 Mai 2013, 14:44

problema e ca antrenorii promoveaza copii a caror parinti dau spaga, o mica atentie...si asa apar nulitati care n-au nici o treaba cu fotbalul gen Dina,Onofras .......aici este adevarata problema si nimeni nu spune nimic. Pai daca va pasa de sport,poate prea mult ar trebui abordat si subiectul asta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează