FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dragomir are un mare regret: "Îmi pare rău că n-am cumpărat echipa asta! Îi iubeam și cînd mă înjurau"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 09:00

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, e de părere că Rapid va retrograda, mai ales după ultimele rezultate ale contracandidatelor acesteia la retrogradare. 

"Îmi pare rău că va retrograda Rapid. Dar dacă nu va retrograda, sînt cel mai bucuros, eu am crezut că nu scapă, s-ar putea să mă păcălesc și bine ar fi. Eu am iubit Rapidul și cînd ei mă înjurau.

Rapidul are o galerie frumoasă, nu sînt așa stricați cu bombe, cu grenade, cu de toate. O galerie frumoasă, cu imn frumos. La Rapid, dom'le, e frumos.

Parcă îmi pare rău că nu am băgat eu banii cu cineva acolo. Să fi cumpărat eu Rapidul", a declarat fostul șef al LPF, Mitică Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gicutzu69
gicutzu69  •  11 Mai 2015, 23:24

*** ca e salcam!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  11 Mai 2015, 18:51

De ce nu stai linistit Nea Mitica ?? Cum ai justifica matale eventualele sume pe care le-ai fi investit la Rapid, avand in vedere ca nu ai facut nimic in toata viata, in afara de bisnita, blaturi si ceva spagi !! Investitorii din fotbalul romanesc, precum Nicolae,Niculae, Copos sau Becali, au facut afaceri si au dat de lucru la sute de oameni, in timp cee matale ai probleme cu DNA-ul, atat cu spaga de la RDS de la Liga, cat si cu spaga mascata de 2 mil. euro, tot de la RDS, de la sala de festivitati !! Ar fi bine sa te dai un pic la fund si sa nu mai fi atat de vocal si de laudaros, pentru ca locul lasat de tata Jean, de la parnaie, trebuie ocupat !!

supereduardo10
supereduardo10  •  11 Mai 2015, 17:51

:))) *** ne lasi ne-ai facut pe unde ai putut ...si acum ce-ai mai vrea sa ajungem in B poate iti fac baietii o surpriza ,bine ca recunosti faza cu "reultatele"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează