FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL A FOST ANULAT

Dragomir: "Dacă şefii lui Dinamo acceptau amînarea plăţii datoriei, ajungeau în faţa comisiilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 19:36

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit la GSPTV despre anularea meciului dintre Pandurii Tg Jiu şi Oţelul Galaţi, din etapa a 19-a a Ligii 1. Oficialul LPF a declarat că, dacă şefii din Ştefan cel Mare ar fi acceptat să amîne plata datoriei cu o săptămînă, cazul ar fi fost rejudecat de comisii, din cauza suspiciunilor de blat.

"Cei de la Pandurii mi-au trimis o hîrtie prin care cer să se reprogrameze meciul, dar nu este posibil aşa ceva. Singura posibilitate ca să fie programaţi sau reprogramaţi era ca ei să-şi plătească datoriile în termenul legal. LPF nu mai are ce să facă, nu poate interveni în deciziile comisiilor jurisdicţionale.

Eu am vorbit cu Badea să-l primească pe domnul Condescu la discuţii, după ce preşedintele gorjenilor a avut un conflict cu Borcea. Eu mă consider prieten cu Marin Condescu, dar acum nu mai am cum să-l ajut. Greşeala lor a fost că nu au mai plătit judecata la TAS şi probabil, dacă ar fi făcut-o, ar mai fi avut o şansă. Dar dacă nu au plătit, TAS a decis ca Pandurii să plătească datoria către Dinamo, iar decizia e definitivă.

Nici mie nu-mi convine ce s-a întîmplat. Dacă Dinamo alegea să îi amîne cu o săptămînă, cazul se rejudeca la comisii, pentru că atunci se vedea şi din avion că este «un troc». Nici Marius Stan nu ştia speţa juridică a acestui caz", a spus Dumitru Dragomir la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tommy25
tommy25  •  24 Februarie 2011, 21:27

daca nu platesc pana marti afara cu ei ... ii scoate din campionat

bdgeorge
bdgeorge  •  24 Februarie 2011, 20:38

e ceva putred aici bun te duci la TAS dar nu platesti taxa de judecare ???ce vroiau pandurii sa-i judece pe ei gratis cind toata lumea trebuie sa plateasca sau ai sansa sa scapi de datorie cu un jucator Chiriches dar tu refuzi?? chiar asa sta pandurii in el?? probabil Condescu vrea sa iasa cit de cit onorabil sa spunem domne am vrut sa jucam sa ne aparam sansele nu am putut asta e retrogradam la masa verde nu pe teren. situatia lui e dificila e greu sa dai bani la fotbal din cotizatiile minerilor cind oameni mor in mina ,daca dadea la fotbal isi punea in cap minerii.si sincer pandurii nu merita sa joace in A.

ockiu
ockiu  •  24 Februarie 2011, 20:11

personal mi-ar placea ca Pandurii sa "NU REUSEASCA" sa-si plateasca datoria fata de dinamo pana va fi exclusa - presupun ca mai au voie la un meci pierdut asa, sau mai au voie la 2 incercari?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează