FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA - BĂLAN

Dragomir: "Dacă Timişoara nu făcea contestaţie, Rapid îi putea folosi pe Varga şi Bălan!"

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea Vorbe Grele moderată de Victor Ciutacu, la Antena 2, că cele trei puncte cîştigate de Timişoara la masa verde în urma deciziei Comisiei de Disciplină în cazul Varga-Bălan nu vor ajuta pe nimeni, nici pe Timişoara, nici pe Steaua şi nici pe Rapid. Acesta nu a vrut să spună care este adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a intervenit în ajutarea Rapidului în acest scandal.

"Dacă Timişoara nu făcea contestaţia, Rapidul nu pierdea cu 3-0. Mai puteau să joace trei, patru meciuri şi în al cincilea meci echipa respectivă facea contestaţie, Rapid pierdea doar acel meci. Mă jur că le-am spus rapidiştilor să nu îi folosească pe Varga şi pe Bălan. Este un caz trecut, dar o să se ducă la TAS şi o să vedeţi ce o să spună ei. Şi acolo nu o să mai poate interveni x şi y.

Cînd a venit la mine Copos i-am spus de două ori ce să facă ca să-i poată folosi. M-am întîlnit cu Iancu, cu Copos să se rejoace meciul, şi Copos n-a vrut. Acum au venit şi au vrut rejucarea. Nu se mai poate! Şi le-am spus de atunci că acele trei puncte nu va ajuta nici pe Rapid, nici pe Timişoara şi nici pe Steaua", a precizat Dragomir la Antena 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  27 Aprilie 2010, 09:33

Iancule, sa nu mai spui vreodata ca tii la RAPID. sper sa iei titlul de campioana dupa anul 2099

aly2006g
aly2006g  •  26 Aprilie 2010, 23:59

iara tradatorul asta?iara el?du-te ba si culcate

 •  26 Aprilie 2010, 23:07

dragomir:Cînd a venit la mine Copos i-am spus de două ori ce să facă ca să-i poată folosi. ...........cum ai zis?15000 de euro si poti sa-i folosesti?....si copos nu a vrut?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează