FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dragomir face acuzații grave: "Transferuri din România în conturi offshore ale lui Olăroiu!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 16:41

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a fost invitat în weekend la B1TV și a făcut mai multe dezvăluiri, în care îi acuză pe Olăroiu, Iorgulescu și Victor Ponta. 

"În 2014, Ponta i-a chemat pe președinții din Liga 1 și le-a promis lucruri dacă îl votează pe Iorgulescu la LPF. Ei doi au lucrat împreună la FC Național. Pe Gigi Becali l-a sunat Olăroiu ca să nu mă voteze pe mine, ci pe Gino Iorgulescu.

De altfel, Ponta și Iorgulescu au vândut jucători în străinătate, grupul de australieni în care era și Jonathan McKain. A fost un proces, care a fost oprit. Banii au intrat în conturile offshore ale lui Olăroiu, din Cipru, în loc să ia calea legală. Procesul s-a oprit pentru că așa a vrut Ponta", a spus Dumitru Dragomir la B1TV.

Despre vânzarea drepturilor TV în 2014, Dragomir a spus: 

"Afacerea drepturilor TV a costat 170 milioane de euro pe 5 ani, din câte am citit. Contractul a fost atribuit fără licitație și fără garanții bancare. Unii importanți și-au luat comisioane. Comisionul a fost de cel puțin 4 milioane de euro pe an. 

Drepturile au fost vândute către un offshore din Malta și ulterior au fost cedate către RCS-RDS. Aici mă opresc. Începe să fie periculos". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
spinoza
spinoza  •  31 Mai 2017, 07:41

La brutarie! Hotomane!

mihai1987
mihai1987  •  31 Mai 2017, 01:15

Ce a facut Dragomir acum, suna a strigat de ajutor:)) Gen "daca ma duc, mergeti cu mine", asa privesc eu declaratia asta. "Boala lui Napoleon" stie multe "nespuse". Aruncati o privire pe CV-ul lui: 1.Inainte de revolutie - prin preajma lui Ilie Ceausescu, Militie, etc - clar relatii prin oamenii care au condus si inca conduc tara pe baza dosarelor "neexpuse" 2.Afaceri in presa: iti creezi relatii, vrei nu vrei....totusi a fost patron, la cati *** si atarnache sunt in tara asta... 3.A fost decident prin LPF, au invartit - bani, relatii, interese comune, etc. Concluzia este ca la urechile lui "Mititica-militica" au ajuns multe si stie multe lucruri nespuse. Nu ca le poate dovedi, dar exista un punct de plecare in ce inseamna anchete...pentru multi influenti...din zona politicului, fotbalului, etc., ca incep atunci cand "se cere", este alta mancare de peste. Aduceti-va aminte de ce facea Dragomir prin 2000 la Tuca Show cu preluarea Stelei de Gigi si cum a intors-o ca la Braila dupa...cand s-a imbacat cu ciobanache.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  30 Mai 2017, 23:23

Daca se sparge lybydynosul asta........ultimile 5 titluri si alte "trofee" furate de fcsb se duc ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează