FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dragomir iese la atac! Dezvăluire în premieră despre omul care l-a "curățat" de la șefia LPF: "E omul lui Ponta"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 10:49

Dumitru Dragomir știe cine a vrut cu orice preț să-l dea la o parte de la cîrma Ligii Profesioniste de Fotbal. "Oracolul de la Bălcești" dă vina pe Constantin Iacov, fostul patron al celor de la FC Național, omul care a lucrat îndeaproape cu Gino Iorgulescu, actualul președinte al LPF.

"Cine a vrut să mă curețe? Omul domnului Ponta, numitul Iacov, care a nenorocit Progresul și Naționalul, mi-a făcut și o reclamație la DNA. M-a trimis în instanță procurorul Eva, care acum e arestat. Toate instanțele m-au achitat, rîdeau și judecătoarele de rechizitoriu. Au vrut să mă curețe, dar n-au putut", a zis Dragomir pentru Adevărul.

15.000 €era salariul lunar pe care Dragomir îl avea la LPF, din care spune că n-a văzut nici un ban, pentru că a fost "curățat" prea repede

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
699609450185246
John Nnx  •  15 Septembrie 2015, 17:18

minte porcul asta ! declaratia lui si a lui sandu cu privire la ceea ce se intampla cu meciurile furate de arbitrii ale clublui vointa sibiu in liga 1 era " stiam ca vointa face blaturi asa ca am pus arbitrii pe ei" adica asta si sandu a trucat meciurile. dupa care tot el il acuza pe primarul sibiului de atunci ca se ocupa de blaturi in fotbal. de asta l-au schimbat. tot ce am facut eu a fost sa depun o plangere si o cerere inpotriva celor doi sandu si dragomir pentru aranjarea si trucarea meciurilor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  15 Septembrie 2015, 15:23

Nea Mitica...chiar ne crezi pe toti tampiti ?? Toata lumea stie ca ai fost cel mai mare aranjor din fotbalul romanesc, unul din initiatorii cooperativelor din fotbalul romanensc, iar acest lucru ti-a dat si posibilitatea sa te imbogatesti nejustificat !! Prin turnatorii, te-ai descurcat si in vechiul regim, precum si in democratie !! S-au schimbat liniile iar matale va trebui sa raspunzi in fata legii, de aceea si acum esti sub control judiciar. S-a terminat perioada cand procurorii primeau ordine de la partidul comunist sa nu iti faca dosare !! Ar trebui sa te retragi incet...incet din prim-planul vietii cotidiene, cu atat mai mult cu cat mai traiesc multi oamnei care te cunosc de zeci de ani si stiu ce ai facut in viata asta !!!

637699906361405
Ion Ciobanu  •  15 Septembrie 2015, 12:14

Se stie demult timp ca Iacov dorea locul lui Dragomir. Asta e stire? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează