FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dragomir îi avertizează pe Dinu şi Reghecampf: "Dacă nu se liniştesc, va fi cel mai mare scandal din fotbal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 20:01

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este foarte dezamăgit de atitudinea pe care Cornel Dinu şi Laurenţiu Reghecampf au avut-o în acest scandal şi crede că ar trebui să se renunţe cît mai repede, altfel lucrurile vor degenera.

"Părerea mea este că ar trebui să pună batista pe ţambal, altfel lucurile vor degenera. Dacă în o lună sau două nu renunţă la acest scandal, se vor ajunge la nişte discuţii foarte urîte.

Se vor face nişte afirmaţii urîte. Fotbalul nostru nu are nevoie de aşa ceva, Reghecampf are nevoie de linişte pentru a arăta calităţile pe care le are. Dacă nu se va linişti treaba, vom avea parte de cel mai mare scandal din fotbalul românesc", a spus Dumitru Dragomir la Contraatac de la GSPTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
plischi
plischi  •  07 Februarie 2013, 08:51

atzi pomenit un mai mare semnal de a se baga totul sub pres ca asta expediat de un om, altfel, extrem de corect? (!!!)

danyun
danyun  •  06 Februarie 2013, 22:45

Parerea mea ca tot acest scandal,este de fapt impotriva Stelei,deranjeaza faptul ca e acolo sus,tipic romanesc,toti cei anti-Steaua acuza blaturi etc..De ce nu a iesit dinu,cu aceste afirmatii cand era Reghe la Chiajna sau Bistrita?!Deocamdata Steaua este in EL,DATORITA REZULTATELOR!Iar dinu patatul sa ne lase cu morala,cand venea si se imbata la fosta discoteca Prezident din Brasov,avea o amanta acolo,ii cumparase apartament,asta prin anii 96-98,a adormit pe W.C. de beat ce era,iar pe DIANA,amanta lui o faceau posta fratii Popia,niste smecheri,ca sa zic asa,valutisti din Brasov!

costacurta
costacurta  •  06 Februarie 2013, 21:56

O sa plateasca scump Dinu pentru treaba asta, daca nu vine cu dovezi, pe care nu cred ca le are.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează