FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Dragomir îl laudă pe Ganea după 3-1 cu Steaua: "Tactica a fost perfectă! Pentru mine este un meci normal, chiar dacă joc cu Steaua sau cu Coțofârloaia"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 22:59

Dumitru Dragomir, președintele de onoare de la FC Voluntari, a vorbit despre victoria clară cu Steaua, 3-1, și laudă modul în care Ganea a pregătit meciul.

"A fost un joc mediu către bun. Arbitrajul a fost bunicel, dar nu bun. În nota meciului. Nu spun că a arbitrat rău. Nu a fost penalty la hențul lui Rus. De ce? Pentru că nu a fost. Trebuia să fie intenție. Citiți regulamentul. (Vezi aici detalii)

Echipa a jucat bine, tactica lui Ganea a fost perfectă, iar schimbările au fost bune. Sunt mulțumit de rezultat, dar îmi pare rău că am primit acel gol venit dintr-o greșeală.

Pentru mine este un meci normal, chiar dacă joc cu Steaua sau cu Coțofârloaia. Așa trebuie să joace echipa mereu. I-am bătut pe cei de la Steaua și asta e.  Îmi fac mari griji în privință retrogradării.

Avem 2-3 jucători foarte buni. Nici Steaua are asemenea jucători. Kone, dacă e bine pregătit, face ravagii. Acum are 5 kilograme în plus", a spus Dragomir, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
icstream
icstream  •  23 Februarie 2016, 20:14

cat a fost cota ***? 24:1? marele si dubla muta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Februarie 2016, 11:45

metica se simte bine in liga ilfov. cu fc kiajna, fc cotzofarloaia, fc voluntari, fc glina, si fcs domnesti.

fan_partizan
fan_partizan  •  23 Februarie 2016, 09:42

Un meci frumos făcut de Voluntari. Personal, nu cred că a fost blat. La fel cum nu cred nici că a fost penalty la acel „henț”. Citiți regulamentul (Dragomir spune bine). FCSB nu a jucat mai nimic, mai puțin primele faze de la începutul meciului și acel gol al lui Popa. În rest, Kone în formă bună, Moke a făcut un meci bun la centru, Bornescu a avut mult sânge rece. Achim... ce pot să mai spun, un meci bun. Un gol și o șansă mai răsărită.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează