FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dragomir intervine în viesparul de la CFR Cluj și sare la gâtul șefilor din Gruia: „A făcut din rahat bici, dar unii îl critică. Să bage bani!”

Dan Petrescu are zilele numărate la Cluj / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Dan Petrescu are zilele numărate la Cluj / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 14:32 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 14:43

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste, nu înțelege de ce Dan Petrescu nu se mai află în grațiile conducerii lui CFR Cluj. Despărțirea dintre „Bursuc” și campioană pare una iminentă, mai ales după declarațiile acide oferite azi de patronul Nelu Varga.

Cel poreclit „Corleone” consideră că rezultatele înregistrate de Dan Petrescu pe banca „feroviarilor” vor fi greu de egalat de altcineva, aruncând „săgeți” în direcția contestatarilor „Bursucului”.

Fierbe Clujul! Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”
CFR CLUJ
Fierbe Clujul! Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”

Dragomir intervine în viesparul de la CFR Cluj: „Dacă nici el nu e antrenor...”

„Mai văd că unii îl critică pe Dan Petrescu. Oameni buni, dacă nici Dan Petrescu nu e antrenor, atunci eu nu mă mai pricep la fotbal! 

Ăla e antrenor, țineți minte ce vă spun! A făcut din rahat bici! [Conducerea] să bage zeci de milioane sau să crească jucători, câți jucători a crescut CFR-ul în ultimii 20 de ani în centrul de copii?”, a spus Dragomir în această dimineață, la GSP Live. 

Dan Petrescu a transmis că nu va continua pe banca „feroviarilor” dacă nu este susținut public de conducere și că după meciul cu FC Argeș, programat astăzi, de la ora 20:30, va purta o discuție decisivă cu patronu Nelu Varga

Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”

Zilele trecute, Petrescu a transmis că nu va continua pe banca „feroviarilor” dacă nu este susținut public de conducere, însă răspunsul venit dinspre lojele din „Gruia” nu e nici pe departe unul care să-l mulțumească pe „Bursuc”.

Patronul Neluțu Varga spune că e dezamăgit de rezultatele clujenilor din acest sezon, lăsând de înțeles că despărțirea de tehnician e tot mai aproape.

Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (...) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid.

Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus Nelu Varga, potrivit Playsport.ro.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Fierbe Clujul! Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”

Confirmă discuția decisivă cu Dan Petrescu: „M-a surprins că a vorbit despre asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
Hcm27
Hcm27  •  19 Septembrie 2022, 18:57

Nea Mitica,bag de seamă,ca ți s-a făcut de fotbal iar și nu ști cum să faci sa prostești vreun patron din România sa te ia "prezident".Vad ca la FCSB ști ce se intimpla,la CFR la fel,peste tot ești numai ochi și urechi.Singurii care te-ar mai angaja remote din Liga I ar fi Botoșani sau Chindia,dar nici ăștia nu prea cred.De ce nu încerci pe la un post TV ca analist că sînt destui și cu unul în plus sau în minus,nu-i bai

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Septembrie 2022, 16:06

A făcut bici doar la Urziceni. În rest, a avut material, a avut condiții. Bursucu' stă prost cu nervii, e tot mai speriat și negativist, fotbalul propus de el e mult prea meschin și fricos. Varga a avut răbdare cu el, i-a oferit jucători și liniște. Cred că ar fi benefic pentru toată lumea un pas în spate din partea lui. Și...da, Corleone nu se pricepe la fotbal, ci la potlogăriile din jurul lui!

mircea_pop112
mircea_pop112  •  19 Septembrie 2022, 15:27

A luat 4 titluri ca i-a mancat pe multi sa vina el dupa ce il dadeau afara chinezii, arabii, turcii, rusii. Toti l-au dat afara si nu au vrut sa mai auda de el, Sumudica / Reghe tot au mai gasit un loc pe acolo, tot au lasat o usa deschisa, dar Petrescu s-a facut de bacanie asa de mult cu caracterul sau de cacao de nu l-a mai chemat nimeni inapoi, a trebuit sa schimbe tara. Revenind la ideea principala a inceput prin a-l manca pe Minteuan cand CFR juca bine, a venit el sa ia titlul, apoi pe Edi de doua ori, o data si cu titlul luat, apoi la papat pe Sumudica ce avea 7 victorii consecutive in campionat ... Mare om, mare antrenor nea Dan!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează