FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dragomir ironizează transferurile Stelei: "Cu jucători de la retrogradate, te duci către retrogradare"

Mihai Costea este alături de Prepeliţă şi de fratele său, Florin, jucătorii pe care Steaua i-a transferat de la Craiova
Mihai Costea este alături de Prepeliţă şi de fratele său, Florin, jucătorii pe care Steaua i-a transferat de la Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 14:44

Dumitru Dragomir ironizează transferurile Stelei de la Brăneşti sau Craiova. Chiar dacă s-au făcut de rîs la Mediaş, unde au pierdut cu 0-3, preşedintele Ligii spune că roş-albaştrii vor avea o altă atitudine la meciul cu Schalke din Europa League

"Dacă iei jucători de la echipe retrogradate, te duci către retrogradare, dacă iei jucători din Liga a II-a, te duci către Liga a II-a, iar dacă iei jucători de Liga Campionilor, te duci către Liga Campionilor. Asta e din experienţa mea de viaţă. Un meci nu seamănă cu altul, o să vedeţi ce bine va juca Steaua cu Schalke, se va mobiliza altfel", a declarat Dumitru Dragomir.

Steaua i-a transferat pe fraţii Costea şi pe Prepeliţă de la Craiova. Nikolici şi Dorinel Popa au fost aduşi de la Timişoara şi Brăneşti, de asemenea echipe retrogradate.

Preşedintele LPF are mare încredere în echipele din Liga 1 care participă în cupe europene: "Toate echipele vor juca bine, inclusiv Galaţi. Ideal ar fi să facem vreo 25 de puncte ca peste doi ani să fim iar în Liga Campionilor. Eu văd şi pe Vaslui în primăvara europeană. Zic că facem mai mult de 15 puncte în această toamnă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
sylar_1923
sylar_1923  •  14 Septembrie 2011, 02:16
Postat de iwindr pe 13 Septembrie 2011, 15:04

Ce retrogradare ma, DEZAFILIEREA!!!! Aia isi doreste o romanie intreaga!!!

RIDICATI O MANA SUS SI STRIGATI CU NOI PE BEAT ! RAPID E ROMANIA, ROMANIA E RAPID ! RIDICATI DEGETUL MIJLOCIU DAR PENTRU ALTCEVA ! SA TRIMITEM AV 0 RTONII INAPOI LA MOSCOVA !!!!

petrusm
petrusm  •  13 Septembrie 2011, 21:31

DRAGOMIR SI FOTBALUL , BABA SI MITRALIERA....CAN E VORBA DE CEVA ,HOP SI HOPA MITICA ...CRED CA I SE CERE PAREREA TOCMAI PENTRU CA DE FIECARE DATA DA CU OISTEA IN GARD...SAU CUM STIE DANSUL CU CHIPIUL IN PRODUSUL CU MOT...

boateng_the_big_bang
boateng_the_big_bang  •  13 Septembrie 2011, 20:35

Daca as fi in locul celor de la Steaua mi-as face griji pentru cele spuse de Dragomir , pt ca daca a spus asa ceva inseamna ca are ceva de gand cu steaua . Probabil ca vrea sa va dezafilieze sau cine stie ce pune el la cale . :))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează