FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA ŞI BĂLAN

Dragomir: "Copos are să dea două milioane de dolari la Iaşi şi la Corvinul"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Deşi rapidiştii spun că vor merge pînă la capăt în "cazul Varga - Bălan", preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, e convins că giuleştenii nu vor ajunge la TAS.

"Nu cred că Rapid va mai merge la TAS. Totul se va termina aici. Dacă te iei după Copos, ajungi ca Iaşiul şi Corvinul. Copos are să le dea 2.000.000 de dolari, cei de la Iaşi au cîştigat în instanţa supremă, dar nu şi-au primit banii.

Şi pe cei de la Corvinul i-a păcălit.  Copos şi-a scos echipa la Braşov, şi-a stins nocturna la meciul cu PSG. Acum a ştiut că nu are dreptul să bage jucătorii contra Timişoarei şi totuşi a făcut-o. A venit la mine să mă şantajeze să fac o neregulă... e periculos, trebuie să te fereşti toată viaţa de astfel de oameni", a spus Dragomir la Fanatik Show, la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  15 Aprilie 2010, 22:53

i-ai la rind nenea militianu 1 becacaly, pretin de o viata 2 copos, dator vindut i-ai mincat, le-ai lşuat darul pt neaga, valiza, btricheta si ai stat fara salariu.pariv, incult, nebun=unic in fotbalul mondial. toate articolele din ultimele 2 saăptamini sa le trimitewm la uefa sa vedem cine minte, cine-i xenofob, dement, paranoic, plin de ura si razbunare. vadim tudor va impaca pe cei 2 sinucigasi:becali=valiza şi corleone=nebunul.

 •  15 Aprilie 2010, 22:51

Cu respect ... trebuiau sa aiba generator de rezerva ca si in tarile civilizate. Era meci de cupe europene nu de divizia C

 •  15 Aprilie 2010, 19:56

Nu am treaba cu scandalurile voastre, dar e bine sa fa o corectura: nocturna nu a fost stinsa de nimeni ci a fost un defect pe cablul de medie tensiune in zona Regie. Au fost afectati mai multi consumatori printre care si stadionul Valentin Stanescu. Cu respect, ing. Popa Ioan, enel romania

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close