FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - URZICENI 1-0

Dragomir: "Rapid are şanse reale să ia titlul, iar Unirea va lua multe puncte în retur"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 22:41

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat la Fanatik Show, pe DigiSport, meciul din Giuleşti, dintre Rapid şi Unirea Urziceni, apreciind jocul foarte bun al celor două echipe, în ciuda terenului foarte greu.

"Rapidul poată să ia titlul, a jucat foarte frumos astăzi, jucătorii au alergat extrem de mult ;i au p[rut destul de tehnici. M-a impresionat şi Unirea Urziceni, cum a revenit aceasă echipă cînd toată lumea credea că e terminată. O să cîştige multe meciuri în acest retur, vă asigur! ", a declarat Dumitru Dragomir.

Oficialul LPF a comentat şi faza din minutul 13, cînd ialomiţenii au cerut eliminarea lui Dănuţ Coman pentru o intervenţie la Raul Rusescu: "Din reluările TV cred că trebuia dictat fault, dar Coman nu merita mai mult de cartonaş galben, pentru că intervenţia sa a fost în lateralul, jucătorul ar fi putut continua cu uşurinţă faza".

Şeful Ligii a comentat şi starea terenurilor din ţară, decşarînd că etapa nu mai putea fi anulată, indiferent de starea vremii. "Nu puteam să mai amînăm această etapă. Noi ne-am luat după prognoze şi nu ne-a ieşit, dar nu mai avem nicio fereastră  ca să programăm această etapă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
razvan2007
razvan2007  •  26 Februarie 2011, 11:48

din pacate mdeah asta cam are dreptate asa e la noi

sergiu_roman
sergiu_roman  •  26 Februarie 2011, 04:24

Iar barzaunelui ala de Mitica, sa-i dam echerul si raportorul în mâna sa ne demonstreze el cât de în lateral se desfasura actiunea lui Rusescu si apoi sa-l trimitem în chiloti pe terenul ala sa faca reconstituirea fazei sa ne arate el cum ar fi continuat actiunea în plin fuleu, cu Coman pe post de gardulet si terenul înghetat pe post de patinoar stricat...

sergiu_roman
sergiu_roman  •  26 Februarie 2011, 04:20

Mah, ''super...'' lasa dreaq bautura sau tastele, amândoua împreuna nu merg,zau ! Si daca nu ma crezi reciteste-ti tata comentariul,dar mai ales pseudofraza din final (pun pariu ca nici tu nu mai stii ce ai vrut sa spui !). Si da ! Ai dreptate...Rapid are sanse reale la titlu si ca joc si ca echipa dar mai ales cu arbitrii carora le tremura chilotii sa fluiere corect ! Îti dai tu seama ce prapaditi si napastuiti sunteti voi (cica povestea cu valiza a visat-o Copos fiindca a mâncat prea mult blat de cu seara), daca amarâtul ala de la centru, aflat la 5 metri de faza(toate conditiile atmosferice spun ca avea vizibilitate perfecta din pozitia aceea,sic!)nu a vrut sa strice echilibrul cu un rosu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează