FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR LA GSPTV PLUS

Dragomir: "Rapidul nu are nici o şansă la Lausanne în cazul Varga-Bălan"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Preşedintele LPF pariază că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu va da cîştig de cauză Rapidului.

"Actele pe care le are Copos la dispoziţie le permit lui Varga şi Bălan să joace în Liga a IV-a, nu în primul eşalon. Nu vor avea nici o şansă la Lausanne. Fac pariu cu Copos. Dacă e ca mine, să îmi dea ceasul lui.

Jucătorii n-au nici o vină, dar regulamentul trebuie respectat. Ei nu aveau drept de joc cu Poli Timişoara. Vizele de la LPF nu erau valabile", a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV PLUS.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
 •  12 Martie 2010, 01:08

Baieti,aici nu e vorba numai de rezultat.Cei ce au aprobat drepturile de joc ale acestor jucatori trebuies trasi neaparat la raspundere,ca in viitor sa nu se mai intample asemenea lucruri.

 •  11 Martie 2010, 18:54

Se omite un lucru deosebi de important: patronul lui Poli a avertizat pe un ton civilizat inca inainte de meci ca va depune contestatie indiferent de scorul final daca cei doi fotbalisti legitimati pe fals vor fi utilizati de catre Rapid. Si sunt convins ca ar fi facut-o indiferent dca scorul era 1-1, 0-1 sau 3-3.

 •  11 Martie 2010, 17:52

Eu nu sint suporter al echipei Rapid, dar toti rapidisti trebuie sa inteleaga ca zgircitul de Copos a gresit ca nu a facut transferul la Rapid nu la Rapid III si ca nu s-a respectat data finala a transferurilor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează