FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA, TRIMIS LA COMISIA PENTRU SOLUŢIONAREA LITIGIILOR

Dragomir: "Singura soluţie era să se rejoace meciul, dar nici Copos, nici Iancu nu vor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus la Contraatac, pe GSP TV, că Rapid a greşit folosindu-i pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan chiar dacă i-ar fi legitimat regulamentar pe cei doi la AMF.

"Indiferent ce se întîmplă, cazul se joacă la Lausanne. Noi putem spune orice, tot vor fi unii supăraţi. Indiferent că au fost legitimaţi corect sau incorect, Rapidul nu avea voie să-i folosească. Trebuiau să ceară încă o hîrtie de la ligă prin care legitimau dreptul de joc al lui Varga şi Bălan.

Puteau să mă sune, să-l caute pe Vali Alexandru, să ne ceară o hîrtie prin care să obţină dreptul de joc! AMF-ul i-a legitimat la Liga a IV-a, asta trebuia să le dea de gîndit. Cum să anuleze un act al AMF documentele Ligii?", a spus Dragomir la Contraatac, pe GSP TV.

"I-am zis lui Şiman că nu se poate, i-au legitimat la o echipă care nu a existat, nu are rezultate, antrenor, lot, e o găselniţă. Copos a fost mai rezervat, şi-a dat seama că nu poate forţa liga. Vali Alexandru a stat pînă la miezul nopţii în ultima zi de transferuri după ei. Şi ei au venit după 5-6 zile cu găselniţele astea. Eu le-am propus să se rejoace, fără Varga şi Bălan. L-am chemat pe Copos să-i zic că nu vreau să piardă cu 3-0. El a zis că nu vrea, că merge la Lausanne, dar acolo se judecă pe acte. Problema este că nici Iancu nu vrea", a zis Dragomir la Fanatik Show, la Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
 •  10 Martie 2010, 21:51

Desi sunt un suporter al Rapidului,trebuie sa admit ca domnul cu chelie George Copos a gresit si eu,si sunt convins ca nu doar eu, ne-am saturat de greselile lui. Avea documentul de la Liga in care se specifica faptul ca cei doi nu au drept de joc, dar a acceptat sa fie folositi si acum tot el e suparat. Bai calicule, vezi-ti de procesul cu Becali,ala in care te lupti pt.50 000 euro, si de datoriile tale si lasa-te naibii de meseria asta!!!

 •  10 Martie 2010, 21:33

Rejucarea ar fi doar o musamalizare a cazului . Regulamentul nu prevede asa ceva in cazul transferurilor facute incorect ,iar ideea nastrusnica a rejucarii demonstreaza ca liga a gresit in acest caz , nicidecum Rapid . Rapidul a cistigat pe teren ,din punct de vedere sportiv...rezultatul la masa verde tine doar de mizeria lui Iancu si de interesele financiare ale Ligii lui Mitica . Iar atita timp cit fotbalui inca se mai numeste disciplina sportiva ,Rapidul este invingatoare .

 •  10 Martie 2010, 19:59

Iancu nu vrea pt ca ii convin 3 punte la masa verde (legal, dar deloc fain) iar Copos nu vrea din 2 motive: 1.Sunt sanse f mici ca Timisoara sa mai piarda o data dupa cum s-a jucat atunci si 2.Prefera sa piarda puncte la masa verde ca macar sa poata striga "hotii" (hotul striga hotii, stii cum e...). Daca-s fi copos, acum as sta atarnat in streang de un copac

Vezi toate comentariile (20)
Comentează