FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Dragomir ştie înlocuitorul perfect pentru Sougou: "Are nişte calităţi ieşite din comun"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 22:10

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, ştie cine l-ar putea înlocui cu brio pe Sougou în cazul în care transferul de 4 milioane de euro la Olympique Marseille se realizează.

"Transferul lui Sougou ar fi o afacere bună. Cu banii ăştia şi-ar putea lua 2-3 jucători buni, poate lua şi din ţară jucători buni. Îl ia de la Dinamo pe Alexe şi încă unul şi e o afacere mai bună", a spus Dumitru Dragomir la GSPTV.

Chiar şi aşa, Dragomir ştie că este foarte greu ca Dinamo să îl cedeze pe Alexe în România, acelaşi caz fiind şi în cazul tînărului fundaş, Nica. 

"Dar cred că Alexe dacă va pleca, o va face în străinătate, are nişte calităţi ieşite din comun. Nu cred în transferurile lui Nica şi Alexe la Steaua. Nica este în primii trei fundaşi din România la această oră şi va fi cel mai bun într-un an sau doi", a mai spus Dumitru Dragomir.

Preţul lui Sougou: 5,5 milioane de euro!
Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, a dezvăluit aseară la Look TV suma pe care o solicită pentru transferul lui Modou Sogou.

"Sînt oferte pentru Sougou, dar nu se ridică la pretenţiile noastre. Preţul său de transfer este de 5,5 milioane de euro, iar cei de la Olympique Marseille oferă 3 milioane de euro, plus un jucător şi anumite bonusuri", a detaliat Paszkany.

Negocierile dintre cele două cluburi continuă, iar perfectarea transferului este doar o chestiune de zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
cfrclujole
cfrclujole  •  23 Ianuarie 2013, 18:48
Postat de zona_lipscani pe 22 Ianuarie 2013, 23:29

Ba in termeni mai populari Paszkani se pisa pe toti cei 20 de actionari si pe cei 2 frati celebri smenari care au fost la dinamo in ultimii 10 ani . Punct .

:))

andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 02:24
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Ianuarie 2013, 01:14

Nu te supara lebadare ...La Viena nu ai fost numai tu ...era o satra intreaga ...atunci ai deprins gustul carnii de pasare nobila ...nu ti a pasat ca omori pasarile austriecilor ...foamea era mai puternica ...a trebuit sa mananci ...mananci si plangi ...ca in moartea caprioarei ...de nicolaie labis .

Tu a carui clona esti ma ovidiule ,ca vad ca ai fructuatii pe gsp ? ZI repede ca altfel va trebui sa ma ocup de dumitale !

tigruzzu
tigruzzu  •  23 Ianuarie 2013, 01:31
Postat de inginerul. pe 23 Ianuarie 2013, 00:03

Umbla vorba pe aici, pe gsp ca esti un mare consumator de carne de lebada. Am inteles ca lebada fiarta la ceaun e mancarea ta preferata...

Și ce e de mirare?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează