FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR CONTRA LUI BECALI

Dragomir susţine că Steaua lui Gigi trebuia retrogradată

Gigi Becali, patron Steaua
Gigi Becali, patron Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 12:04

Dumitru Dragomir continuă războiul cu Gigi Becali, dezvăluind într-o conferinţă de presă că echipa din Ghencea nu ar fi trebuit să primească licenţa, pentru că latifundiarul din Pipera încearcă de cîţiva ani să ascundă datorii de peste 14 milioane de euro către vechiul club.

Oficialul LPF este de părere că echipa roş-albastră ar fi trebuit să împartă soarta Politehnicii Timişoara şi a Gloriei Bistriţa, care au fost retrogradate după ce Comisia de Licenţiere a retras licenţa celor două cluburi din cauza datoriilor la stat şi către alte echipe.

"Acest domn a făcut numeroase declaraţii, le consider nişte prostii ale unui om care nu are nici o legătură cu fotbalul, nu figurează la noi nici ca investitor. El e cel care, în decursul anilor, a pasat datorii de peste 14 milioane de euro clubului Steaua. Mă întreb, ţinînd cont că sînt datorii către stat, de ce Steaua a primit licenţa şi alte cluburi nu?! Acest om doreşte schimbarea mea de ani de zile, lucra în umbră, eu ştiam. Face asta pentru că nu îi dau voie să facă ce vrea.

A divizat clubul Steaua şi a lăsat datoriile pe vechea echipă. Nu îmi explic de ce Bisitriţa a fost retrogradată pentru 76.000 de euro, iar Steaua lui Becali a primit licenţa cu asemenea datorii. N-a plătit datoriile către Steaua, n-a plătit datoriile către Armată sau către stat şi nici pe jucători nu i-a plătit de trei luni. Ăsta e marele miliardar al ţării!

Spune mereu că a pierdut bani, dar nu e aşa. Poate doar dacă plătea cele 14 milioane de euro vechiului club ar fi fost pe minus, dar nu a făcut-o. Ştie numai să ceară, dar fără să facă performanţă. Familia mea şi-a făcut averea în mod legal, nu noi am preluat fraudulos un club. Pe ce-a pus el mîna s-a ales praful", a spus Dumitru Dragomir în cadrul unei conferinţe de presă.

Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal a continuat atacul la adresa lui Gigi Becali: "Ce a făcut Becali în ultimii 5 ani? A distrus o echipă şi nu se va opri aici, umblă cu valizele de bani ca să corupă, nu a plătit nici o datorie statului! Astea sînt marile realizări ale lui Becali. O să îi cer daune în justiţie cît a spus el că am luat. Cred că vrea să pună el mîna pe Ligă sau să primească nişte bani".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
sebaka07
sebaka07  •  30 Iunie 2011, 21:18
Postat de petrusm pe 30 Iunie 2011, 19:39

BAZNESTI ORACOLE....FACUSI PRAF CAMPIONATUL ...TOT FOTBALUL E PARJOLIT....LASA-TE ...OPRESTE-TE...DU-TE...AI DISTRUS CRAIOVA...

Nu a distrus el Craiova. Asta e o scuza convenabila pentru retard. Pentru esecurile looserilor intodeauna altii sunt de vina. Un caracter isi recunoaste macar greselile.

somn
somn  •  30 Iunie 2011, 20:38

E un semn de intrebare, de ce CORLEONE inainte de anul 1989, a condus numai echipe din anturajul lui dinamo vezi : - VICTORIA BUCURESTI - CHIMIA RAMNICU VALCEA - SCORNICESTI ( bomboana pe coliva ) Asta era o adevarata cooperativa condusa de dinamo, echipa militiei si securitatii. Lupul isi schimba blana, dar naravul ba. AFARA DE LA LIGAAAAAAAAAAAA.

petrusm
petrusm  •  30 Iunie 2011, 19:39

BAZNESTI ORACOLE....FACUSI PRAF CAMPIONATUL ...TOT FOTBALUL E PARJOLIT....LASA-TE ...OPRESTE-TE...DU-TE...AI DISTRUS CRAIOVA...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează