FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO

Căpitanul oltenilor nu are teamă de nimic, înainte de FCU Craiova - Dinamo: „Vom vedea dacă Sorescu e inamicul public numărul 1”

Dragoș Albu (20 de ani), căpitanul oltenilor, e pregătit pentru „infernul” de pe „Ion Oblemenco”.
Dragoș Albu (20 de ani), căpitanul oltenilor, e pregătit pentru „infernul” de pe „Ion Oblemenco”.

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 09:03 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 09:45

FCU Craiova - Dinamo încheie luni seară, de la ora 21:30, a doua etapă a Ligii 1. Meciul din Bănie se anunță unul spectaculos și prin prisma energiilor provocate în rândul suporterilor. Dragoș Albu (20 de ani), căpitanul oltenilor, e pregătit pentru „infernul” de pe „Ion Oblemenco”.

Se anunță spectacol și în tribune, având în vedere rivalitatea dintre galerii. Echipa gazdă va juca în premieră pe stadionul "Ion Oblemenco" în Liga 1, după ce în runda inaugurală a lăsat o impresie bună în partida din Gruia, 2-3 cu CFR Cluj, oaspeții sosesc în Bănie după victoria cu FC Voluntari (3-2), când Deian Sorescu a semnat un hattrick.

FCU Craiova - Dinamo, prefațat de Dragoș Albu

Căpitanul juveților, Dragoș Albu, anunță un duel aprins luni seară, contra "câinilor", marii rivali ai Craiovei.

„De-abia aștept meciul cu Dinamo, să-i încântăm pe suporteri, iar la final să ne bucurăm împreună de spectacol și de victorie. E primul meu meci contra câinilor ca fotbalist aici, sper să învingem. Cred că va fi o atmosferă de cinci stele. 

Vom vedea dacă Sorescu va fi inamicul public numărul 1. Eu sper să nu dăm nicio șansă lui Dinamo. Avem un grup unit, o echipă bună, cred că vom arăta și în meci, sper că nu vor fi probleme. Suporterii ne vor da energie, eu sper să-i facem fericiți, contează doar victorie, cele 3 puncte”, a spus Albu, într-o conferință de presă. 

Mă aștept să fie 10.000 de oameni în tribune, cât mai mulți, cred că vor fi două galerii frumoase, fără incidente majore. Vin peste o mie de suporteri de la Dinamo? Foarte bine. Nu este problema mea câți vin, sper pentru noi și comunitatea din Craiova să fie un spectacol frumos și să învingem.
- Adrian Mutu

VIDEO Regulile lui Adrian Mutu în vestiarul Craiovei

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCSB - CSU Craiova 4-1. Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Adrian Mutu e pregătit pentru primul derby din cariera de antrenor: „Vin peste o mie de suporteri de la Dinamo? Foarte bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  26 Iulie 2021, 17:26
Postat de Nasty pe 26 Iulie 2021, 16:48

FCSB - Echipa familiei Rotaru 4-1 :)))

Echipa familiei 0 procese câștigate, faliment, dezafiliere, retragere din campionat, dosare peste dosare, Trica neplătit s.a. Vs Universitatea Craiova : 2 cupe ale României din 2013 pana acum, o supercupa, participarea în Europa, top 3 mai mulți ani, vânzare de jucători pe bani mulți, a câștigat toate procesele cu familia ady, v am interzis sa purtați leul pe piept, numele științei și tot ce tine de ea și lista este lunga:))) _(_.

Nasty
Nasty  •  26 Iulie 2021, 16:48
Postat de jony_10 pe 26 Iulie 2021, 13:34

Echipa familiei - dinamo 0-3

FCSB - Echipa familiei Rotaru 4-1 :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Iulie 2021, 16:41

Cam asta e momentul adevarului pentru Craiova lui Mititelu. La declaratii sunt campioni, sa vedem insa daca sunt in stare sa castige un meci in fatza unui adversar aflat in dificultate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează