Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 23:44 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 23:53

Dragoș Bon, antrenorul secund al Universității Craiova, a rămas cu un gust amar după remiza din Derby-ul Olteniei, 1-1 cu FCU Craiova

„Portavocea” lui Corneliu Papură a analizat disputa din Bănie și le-a prezentat fanilor concluziile sale după un nou insucces al juveților. 

„A fost un joc plăcut pentru telespectatori, îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. Nu ne regăsim, iar asta e o problemă mare. Punctele se risipesc, iar la final va fi dificil să rămânem în obiectiv dacă risipim atâtea ocazii. 

Suntem acolo (n.r. - pe locurile fruntașe), dar important e să ne trezim. Dacă nu facem asta, decalajul de puncte se va mări. 

Am avut o ocazie mare prin Ivan să facem 2-0, apoi ne-au egalat, iar în prelungiri au mai avut ei o șansă importantă, puteau să ne dea gol.  Acestea sunt derby-urile, vin cu mulț nervi, cu răsturnări de situație. Din păcate, nu am reușit să profităm de eliminarea lor, însă și noi am terminat în inferioritate, fiindcă Juraj Badelj n-a mai putut continua”, a declarat Dragoș Bon la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

Atât s-a putut! Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie. Iar criza rămâne în Oltenia!
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA
Atât s-a putut! Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie. Iar criza rămâne în Oltenia!

Dragoș Bon, explicații pentru forma slabă a Universității: „Cred că s-a creat un blocaj!”

Tehnicianul și-a continuat analiza:

„Repet, e îngrijorător că timpul trece și nu reușim să câștigăm. Jucătorii noștri de atac nu marchează, îi așteptăm să o facă. Cred că s-a creat un blocaj în rândul lor.

 Sunt jucători ofensivi de calitate, cu experiență, sper să rupă această pasă neagră, avem foarte mare nevoie de golurile lor.  

(...) Atmosfera e încărcată. Speram că după victoria din Cupă (n.r. - 1-0 versus UTA) o să ne descutășăm puțin, dar am început să ne pierdem echilibrul și am simțit presiunea. 

Antrenorul Craiovei, primele explicații pentru jocul modest prestat în fața rivalei: „E îngrijorător! Cred că asta s-a întâmplat”
Dragoș Bon

Vă dau cuvântul de onoare, n-am știut (n.r. - că viitorul antrenor Ivalyo Petev a fost prezent în tribune la meciul cu FCU). Și, chiar dacă  aș fi știut, n-aș fi vorbit din postura mea de antrenor secund. Dar nu am știut, chiar nu am știut! M-am concetrat pe pregătirea acestui meci, atât!”, a afirmat Dragoș Bon, la microfonul Prima Sport. 

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul Universitatea - FCU 1-1

Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
+29 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie. Iar criza rămâne în Oltenia!

„Vulcan” doar pe jumătate » Cum a fost atmosfera la derby-ul din Bănie și mesajele ironice ale galeriilor: „Craiova liberă și curată / Cu palmares și stemă închiriată”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”