FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Antrenorul Universității Craiova, după înfrângerea cu Petrolul: „Putem să plecăm toți acasă”

Dragoș Bon
Dragoș Bon

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 21:25 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 22:25

Dragoș Bon, antrenorul secund al Universității Craiova, s-a declarat dezamăgit după ce echipa sa a pierdut, scor 1-3, cu Petrolul. Acesta așteaptă o reacție din parte jucătorilor săi.

Pentru Universitatea Craiova a fost prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon. Dragoș Bon îi înțelege pe suporterii care au apostrofat echipa la finalul meciului

Alexandru Mitriță n-a stat să dea explicații suporterilor: „Așa am procedat în această seară! A fost mai bine”
CSU Craiova - Petrolul 1-3
Alexandru Mitriță n-a stat să dea explicații suporterilor: „Așa am procedat în această seară! A fost mai bine”

Dragoș Bon „Aici se digeră greu înfrângerile”

„Am fost departe de ceea ce ne propusesem, de ceea ce ne dorim. Nici măcar celebrul mental nu ne-a ajutat în seara aceasta. E destul de dificil să vorbim după o astfel de partidă. Universitatea Craiova nu pierduse până acum pe teren propriu. Aici se digeră greu înfrângerile, este normal. 

Sper că în seara asta a fost doar un accident, nu este ceea ce ne propunem și ceea ce ne dorim. Fanii au avut o reacție corectă astăzi. Ne-au susținut în majoritatea timpului chiar dacă jocul nostru nu a fost cel pe care-l așteptau. Totuși, au fost alături de noi, ne-au susținut, au venit în număr mai mare decât ne așteptam. 

E normal să fie supărați la final, să aibă și ei frustrari. Își doresc foarte mult, iubesc echipa, fac totul din pasiune. Știți și dumneavoastră, când sunt rezultate e iubire infinită, când sunt înfrângeri sunt dezamăgiri foarte mari, le înțeleg perfect reacția. Este doar vina noastră”, a spus Dragoș Bon, la finalul meciului.

Dragoș Bon: „Corneliu Papură face echipa”

„Toată lumea știe, Corneliu Papură este cel care face echipa. Încă nu am discutat, suntem la cald. Este într-o stare tensionată, nu am apucat să ne întâlnim. Noi, cei din staff, suntem principalii vinovați, înseamnă că nu ne-am făcut bine înțeleși, nu am transmis ceea ce trebuia”, a continuat Dragoș Bon.

Lăsarea lui Elvir Koljic în afara lotului a fost o decizie pur tehnică. Nu a fost vorba de ceva medical. Nu avem echilibru din punct de vedere mental, avem jucători foarte valoroși. Eu spun că Universitatea Craiova are poate cel mai bun lot din România, dar dacă nu esti pregătit 100% din punct de vedere mental, e greu. Kurtic este un jucător cu o carieră fantastică, are peste 300 de meciuri în Serie A. Ne dorim mult mai mult, să aducă plusul acela de experiență, să aducă echilibru mental
Dragoș Bon, despre Koljic

Nu așa trebuie să arate o echipă care se bate la titlu. Nu se poate discuta acum despre demisie. Jocul nostru a fost slab. Avem nevoie de o modificare la nivel de joc. Altfel, putem să plecăm toți acasă. Aștept o reacție, trebuie să ne comportăm ca un leu rănit.
Dragoș Bon

Citește și:

Panduru l-a făcut PRAF pe jucătorul adus de Craiova cu surle și trâmbițe: „Nu poate! Totul la el este lent, pe loc”
CSU CRAIOVA - PETROLUL 1-3
Panduru l-a făcut PRAF pe jucătorul adus de Craiova cu surle și trâmbițe: „Nu poate! Totul la el este lent, pe loc”
Fostul jucător de la FCSB știe ce poate sta în calea „roș-albaștrilor” în drumul spre titlu: „Asta e singura problemă”
FCSB
Fostul jucător de la FCSB știe ce poate sta în calea „roș-albaștrilor” în drumul spre titlu: „Asta e singura problemă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  23 Octombrie 2023, 14:49

Ma întreb dacă staful tehnic privește meciul sau o urmărește pe Real Madrid pentru ca nimic din ce spun ei nu seamănă cu ce se întâmplă pe teren. Bon ne spune ca a fost o greșeală, se întâmplă, dar de la jocul cu Farul aceasta greșeală s-a permanetizat. Tot Bon ne povestește ce jucător a fost Kurtici uitând ca acum omul este total inexistent. Da, domnilor Papura și Bon, ar trebui sa aveți un gram de onoare și sa plecați pentru ca pălăria numita Universitatea Craiova este enorma pentru voi.

fibra
fibra  •  23 Octombrie 2023, 08:26

Fuserati sambata la bairam?

zb59
zb59  •  23 Octombrie 2023, 00:17

Bine ca a inceput senzonul in NHL! Nu trebuie sa ne mai uitam la impostorii astia care mimeaza sportul! Pur si simplu sint platiti ca sa isi bata joc de ei insisi (dar, fireste, ei nu sesizeaza asta) si de noi, iubitorii de sport adevarat! Astia ar trebui interzisi pe un teren de fotbal!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează