FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - RAPID 0-0

Dragoș Grigore, fără menajamente la interviu: „Condiții execrabile!” + „Bilete de 100 de lei? Exagerat!”

Dragoș Grigore // foto: Cristi Preda - GSP +32   FOTO
Dragoș Grigore // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 22:25 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 23:21

Dragoș Grigore (35 de ani), fundaș central la Rapid, a criticat în termeni duri starea terenului după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0

„Nu știu cum s-a văzut la televizor, cum s-a văzut de pe margine, dar la felul în care arată gazonul, la ce condiții sunt, cred că s-a jucat bine. Sunt condiții execrabile! La Mediaș am jucat pe un teren înghețat, astăzi pe unul dintre cele mai proaste gazoane pe care am jucat vreodată. 

Probabil și de aceea apar astfel de supărări în rândul suporterilor, al spectatorilor. Facem tot ce depinde de noi pentru a demonstra că avem valoare, că merităm să jucăm la echipe precum Rapid”, a spus Grigore la Telekom Sport. 

Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”
FC VOLUNTARI - RAPID
Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”

Dragoș Grigore, după FC Voluntari - Rapid: „Prețul biletelor mi se pare foarte exagerat”

Ulterior, Grigore s-a plâns de prețul biletelor. Conducerea clubului gazdă a decis să le acorde doar 70 de bilete giuleștenilor, cu un preț piperat, de 100 de lei bucata. 

„Aș vrea să subliniez că, din ce am auzit, biletul a fost de 100 de lei. Nu știu, mi se pare foarte exagerat. Atunci ne întrebăm de ce nu vine lumea la stadion? Punem prețuri de 100 de lei pentru un om care e suporter înfocat, muncește pe salariul minim pe economie și nu știu dacă-și permite să dea atât pe bilet. Nu mi se pare normal! 

Publicul rapidist este dintre cele mai frumoase din țară, s-a văzut de fiecare dată când fanii au fost alături de noi. Dar nu e vorba doar de publicul rapidist, ci de spectatori în sine. Probabil că ar fi fost mai multă lume interesată să vadă acest meci pe viu”, a spus stoperul rapidist. 

Sunt puțin dezamăgit, am avut o primă repriză bună, în ciuda faptului că gazonul nu a arătat așa cum ne-am dorit să arate. O primă repriză dominată de noi, foarte bună, dar în a doua s-a echilibrat jocul. Au avut o ocazie, două, apoi, în minutul 90 puteam obține cele 3 puncte. Sunt dezamăgit, meritam fără dar și poate să obținem cele 3 puncte.

Încercăm să nu repetăm greșelile, să ne îmbunătățim jocul. Încercăm să strângem rândurile, să arătăm mai mult. În această seară atât s-a putut. Vom lupta până la capăt, șanse matematice sunt. Chiar reale, important e să credem în ele și să demonstrăm că merităm să fim în primele 6 echipe ale României.

Vreau să duc la bun sfârșit acest an competițional, apoi voi vedea ce decizie voi lua.

- Dragoș Grigore, Rapid 

Ce a declarat Horațiu Moldovan după FC Voluntari - Rapid 

Am avut un meci foarte dificil, dacă ne uităm la ocaziile lor din repriza a doua cred că e echitabil. Ne pare rău că nu am câștigat, ne îndepărtăm de obiectivul propus în vestiar, dar sperăm ca la final să fim în play-off.

Cred că au jucat mai bine în a doua repriză. Până la urmă, sunt o echipă de play-off. Nu cred că ei mai pot pierde locul de play-off. 

Sperăm să oprim această serie în meciul cu Sepsi, să obținem cât mai multe victorii și să vedem unde ne clasăm la final.

Presiunea am pus-o noi, în vestiar. La început obiectivul era salvarea de la retrogradare, noi ne-am propus calificarea în play-off și cred că o vom reuși.

Sperăm ca declicul să vină vineri și să câștigăm în cât mai multe echipe. Avem un program dificil, cu Sepsi, la campioana României acasă. Cum ne-am încurcat noi, se pot încurca și echipele cu care ne batem, Craiova și Farul.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Iosif, după a treia remiză consecutivă: „Viața nu a început și nu se termină cu mine la Rapid”

„Ping-pong” cu Ioniță » Iosif l-a copiat pe Petrescu, și-a umilit jucătorul!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
flosud97
flosud97  •  09 Februarie 2022, 08:32

Deci sa inteleg ça astia de la *** nu au castigat acest meci Din cauza biletului de 100 lei, déci daca toate meciurile Din deplasare vor Costa 100 de lei nu vor mai castiga niciodata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  09 Februarie 2022, 07:49
Postat de dfhjhsyu pe 08 Februarie 2022, 23:30

FRATE CE SARACIE ESTE IN ZIUA DE AZI IN ROMANIA NICI PE VREMEA IMPUSCATULUI NU ERA !!!!!!!!!! MAI RAU A FOST IN 44 !!! Sa ne povesteasca randoom valahu ca el stie !! AM AJUNS SA L REGRETAM PE CEAUSESCU ....CUI II MAI ARDE DE FOTBAL !!!

Stai linistit ca nu-l regreta nimeni cu tigle pe casa pe fraierul ala... Ne-a nenorocit ca tara in anii '80.

dfhjhsyu
dfhjhsyu  •  09 Februarie 2022, 06:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bah nu ti-e rusine ??? Tu ii faci pe toti prosti, iar tu esti prost de *** !! Tu esti de rasul internetului si mai vorbesti !! Alege bah un domeniu si hsi sa discutam, de nu te bat cu el in cap !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează