FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

UPDATE Dragoș Iancu a ieșit din sala de operație după 5 ore » Verdictul chirurgului + Primele declarații ale jucătorului

Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt +16   FOTO
Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 13:24 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 15:40

Dragoș Iancu (20 de ani), mijlocașul lui Hermannstadt, a fost operat după ce a suferit o fractură deschisă de peroneu în meciul cu Petrolul, 0-0, în urma unei intrări prin alunecare a lui Valentin Țicu, căpitanul ploieștenilor. De asemenea, lui Dragoș i-au fost afectate și ligamentele și tendoanele gleznei.

Iancu a fost transportat duminică seară la spitalul privat Monza din București, unde a fost operat în dimineața zilei de luni de chirurgul Gabriel Dinu.

UPDATE » Video: Primele declarații ale lui Dragoș Iancu după operație

„Mă simt foarte bine, chiar super! Operația a fost puțin cam lungă, vreo patru ore. Doctorul mi-a zis că totul e bine și a promis că în trei, patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul e sub control. 

Domnul președinte Dani Coman mi-a dat asigurări că voi face recuperarea în cele mai bune condiții, totul va fi suportat de club. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, am primit sute. Sper să revin mai puternic”, a declarat Dragoș Iancu pentru site-ul lui Hermannstadt.

Oficialul lui Hermannstadt s-a repliat după ce l-a trimis pe Țicu „la prășit”: „Îi prezint scuzele mele și chiar sper să demonstreze că m-am înșelat în privința lui”
Hermannstadt
Oficialul lui Hermannstadt s-a repliat după ce l-a trimis pe Țicu „la prășit”: „Îi prezint scuzele mele și chiar sper să demonstreze că m-am înșelat în privința lui”

Dragoș Iancu a stat 5 ore în sala de operații. Verdictul chirurgului

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dragoș a stat în sala de operații puțin peste 5 ore, de la 8:00 până la 13:10. Intervenția chirurgicală a fost una complicată, lucru transmis de medic președintelui celor de la Hermannstadt, Dani Coman..

„Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a declarat Dani Coman, pentru GSP. Acesta este verdictul la care spera și jucătorul, care duminică seară a întrebat de repetate ori dacă va mai putea să revină pe teren.

FOTO. Atenție, imagini dure. Accidentarea horror suferită de Dragoș Iancu

Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
FOTO: SportsPictures
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
+12 FOTO

Din informațiile GSP, o parte din costurile operației sunt plătite din asigurarea jucătorului, urmând ca restul sumei să fie acoperită de clubul Hermannstadt.

Vreau sa mă întorc în 3 luni. Numai la asta mă gândesc! Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Voi fi bine! Sunt puternic!

- Dragoș Iancu, înainte de operație, pentru GSP.ro

VIDEO. Momentul cumplit în care Dragoș Iancu se accidentează în Petrolul - Hermannstadt 0-0

Citește și:

Întrebarea sfâșietoare pe care Dragoș Iancu a repetat-o pe patul de spital: „Greu de descris ce vedeam în ochii lui”

Valentin Țicu, scuze publice, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu: „Toată puterea mea merge către el!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Davinci1957
Davinci1957  •  26 Septembrie 2023, 10:57

Ar fi bine că procedeul de deposedare a adversarului de minge prin alunecare sa fie interzis. Au fost numeroase accidentări că urmare a acestui procedeu riscant și periculos pentru ambii jucători, atât pentru cel atacat dar și pentru cel care ataca prin alunecare. Nu exista un control al corpului de către cel care ataca prin acest procedeu. Deci, sa fie interzis. FRF sa dea decizie interna și să facă propunere și la FIFA.

dobrin
dobrin  •  25 Septembrie 2023, 20:51
Postat de gazistu pe 25 Septembrie 2023, 15:02

Dani Coman e si medic? nu stiam ...

Jucatorul are acum nevoie de incurajari. Ce-ai vrea sa-i spuna: "bai, nu se stie daca o sa mai joci"? Peroneul se vindeca, problema e cu ligamentele si tendoanele gleznei.

H2SO44
H2SO44  •  25 Septembrie 2023, 18:32
Postat de gicab pe 25 Septembrie 2023, 17:57

Ai suferit vreo operație cam ca a lui?

Boyy care cred că fotbalul e un sport de contact ar trebui sa "vaza" un meci de rugby, apoi să spună cum aia nu își rup tibii ,fibule și ligamente

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close