FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV // VIDEO Dragoș Iancu se antrenează din nou cu mingea, la nici 3 luni de la operație!

Dragoș Iancu după operație și apoi, la recuperare
Dragoș Iancu după operație și apoi, la recuperare

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 14:44 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 16:39

Victima unei fracturi de peroneu pe 24 septembrie, în meciul lui Hermannstadt cu Petrolul (0-0), de la Ploiești, Dragoș Iancu a revenit la Sibiu și se antrenează cu mingea.

Cine ar fi crezut? Pe 24 septembrie, la Ploiești, petrolistul Vali Țicu îi provoca lui Dragoș Iancu o fractură deschisă de peroneu deasupra gleznei stângi. Iar astăzi, la nici trei luni de la operație, acesta lovește din nou mingea. Cu ambele picioare!

A mers pe firul acuzației de blat de la FCSB - Hermannstadt și a făcut o dezvăluire șocantă: „Șeful securității UEFA a venit la noi...”
FCSB - HERMANNSTADT 3-0
A mers pe firul acuzației de blat de la FCSB - Hermannstadt și a făcut o dezvăluire șocantă: „Șeful securității UEFA a venit la noi...”

Mijlocașul lui FC Hermannstadt, 21 de ani, s-a pregătit astăzi alături de coechipieri, la Sibiu, și chiar a jonglat cu balonul în fața camerei de luat vederi. 

Dragoș Iancu jonglează cu balonul la nici 3 luni de la operație

Începând din octombrie, el a făcut recuperare la baza de pregătire a FCSB-ului, unde urma să rămână până în preajma Crăciunului, pentru ca apoi să plece acasă, la Cluj, în vacanța de Sărbători.

Dar cum piciorul s-a refăcut neașteptat de repede și de bine, a primit undă verde pentru alergări, la începutul lunii în curs. Iar acum, poate lovi și mingea, fără probleme.

Dragoș Iancu merge în cantonament la Lara cu Hermannstadt

Iancu va asista mâine din tribună, la meciul sibienilor cu Sepsi, ultimul din acest an, pentru ca, după vacanță, să plece în cantonament la Lara, cu întreaga echipă.

Sibienii se deplasează în Turcia pe 3 ianuarie și vor sta acolo până la jumătatea lunii. Ei vor fi cazați la un hotel de 5 stele, Concorde Deluxe Resort, și au programate 3 partide amicale.

Întreaga ședere o costă pe Hermannstadt undeva în jurul a 80.000 de euro.

Mai puteți citi:

FCSB face economie » Câți bani câștigă Becali dacă-și îndeplinește planul

„Șepciile Roșii” îi acuză pe rivalii de la CFR de „o strategie grețoasă” înaintea derby-ului: „Lași, penibili, zero demnitate, zero caracter”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează