FOTBAL  »  Superliga  »  SĂVULESCU, CONDAMNAT

Dragoș Săvulescu nu s-a predat poliției! Unde s-ar afla fostul acționar dinamovist

Dragoș Săvulescu pe vremea când era acționar la Dinamo
Dragoș Săvulescu pe vremea când era acționar la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 14:49

Dragoș Săvulescu (44 de ani) a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, altături de Cristi Borcea, care a luat 5 ani, și de Radu Mazăre care a primit o condamnare de 9 ani.

Dacă Borcea s-a predat în această dimineață autorităților, nu același lucru s-a întâmplat și cu Dragoș Săvulescu, și el fost acționar la Dinamo, care a ales să părăsească țara.

Acesta din urmă ar fi plecat în Monte Carlo, susțin surse din Inspectoratul General de Poliție pentru G4Media.ro. Nici Radu Mazăre nu se află în România, el fiind de câțiva ani în Madagascar. 

Citește și:

Borcea, condamnat DEFINITIV la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor! Un alt fost acționar al lui Dinamo condamnat tot cu executare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  08 Februarie 2019, 20:28

Să îl ia pe Gigi în locul lui..

comedy.central
comedy.central  •  08 Februarie 2019, 19:24
Postat de hells_angels_buc pe 08 Februarie 2019, 18:45

Daca nu-l gasiti pe Savulescu, eu zic sa-l luati pe iosif , si asa traieste degeaba , fara familie , fara casa , fara viata sexuala. Ce viata este asta !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  08 Februarie 2019, 18:45

Daca nu-l gasiti pe Savulescu, eu zic sa-l luati pe iosif , si asa traieste degeaba , fara familie , fara casa , fara viata sexuala. Ce viata este asta !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează