FOTBAL  »  Superliga  »  

Drama lui Andrey

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2007 00:00

“Este foarte serios la antrenamente, nu face fite ca este un jucator venit de la echipa mare. Andrey este un adevarat exemplu pentru noii sai coechipieri", a spus seful centrului de copii si juniori de la Steaua, Gheorghe Gigel. si tehnicianul echipei Steaua II, Leo Strizu, are numai cuvinte de lauda: "Raspunde foarte bine la cerintele noastre si se pregateste temeinic. Chiar am discutat cu el si mi-a spus ca isi doreste sa ramina la Steaua si sa ajunga din nou la echipa mare pentru ca mai are multe de demonstrat".

Brazilianul exilat la echipa a doua se pregateste intens alaturi de noii sai colegi

Sosit in Romania la inceputul lunii ianuarie din acest an, Andrey Nazario Afonso era vazut ca noul inger pazitor al buturilor din Ghencea. Portarul de 24 de ani s-a accidentat chiar la primul antrenament, suferind o ruptura de menisc si ratind cele doua cantonamente de pregatire din Italia si Cipru.

Cantonament intr-o comuna 
La doar cinci luni dupa ce semna cu Steaua visind sa ajunga cu ros-albastrii in Champions League, Andrey se pregateste alaturii de pustii de la Steaua II. Gazeta l-a vizitat simbata in cantonamentul de la Ciuta. Dupa ce in urma cu putin timp se antrena alaturi de Radoi, Dica si Vali Badea, noii parteneri de pregatire sint Muzac, Iancu, Olaroiu junior si baiatul lui Vasile Iordache, Andrei.

A invatat romaneste
La meciul scoala de simbata Andrey a dat indicatii colegilor sai in limba romana. "Bravo Mili, mai la dreapta", "Stai cu fata", "Ai om in spate", au fost cuvintele cel mai des folosite de brazilian. La final, cind un copil i-a cerut un autograf, el i-a raspuns in romana: "Cu mare placere".

Vor sa-l trimita in Ferentari
Ca sa-l faca pe Andrey sa plece, Steaua vrea sa-i inchirieze o garsoniera in cel mai rau famat cartier al Bucurestiului

Retrogradat la echipa secunda a Stelei, brazilianul Andrey nu se gindeste sa renunte la contractul cu ros-albastrii, desi el nu e titular nici macar in Liga a 3-a, ci rezerva tinarului Cezar Lungu. De ce nu vrea sa plece din Ghencea?

“Ma simt foarte bine. Scopul meu este sa imi intretin familia, iar aici cistig foarte multi bani, pentru ca am un salariu mare", le-a marturisit Andrey unor prieteni. Dupa Radoi, brazilianul in virsta de 23 de ani e cel mai bine platit fotbalist din lotul Stelei, iar intelegerea sa cu vicecampionii e valabila pina in 2010, clubul neavind optiunea de a o rezilia unilateral.

sefii celor din Ghencea cauta acum solutii pentru a-l face pe Andrey sa plece de bunavoie. si surse apropiate lor au dezvaluit ca intentioneaza sa recurga la metode nu tocmai elegante. Despre ce e vorba?

Prin contract, portarului i se garanteaza locuinta si masina de serviciu. Acum, el sta intr-un apartament din apropierea hotelului Marriott si conduce un Renault Megane. Iar stelistii au de gind sa-i inchirieze o garsoniera in Ferentari, cel mai rau famat cartier din Bucuresti, si sa-i dea o Dacie veche! Totul pentru a-l determina pe brazilian sa renunte la angajamentul cu Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează