FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Drept la replică » Adrian Ambrosie contra lui Horia Sabo la Poli Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 17:50

Președintele executiv al lui Poli Iași, Adrian Ambrosie, a reacționat la afirmația directorului general Horia Sabo, care susține că nu el va plăti amenda de 20.000 de lei dictată de Comisia de Disciplină a FRF împotriva sa, ci clubul.

"Există în Codul Muncii un articol care prevede că angajatorul trebuie să mă acționeze în justiție ca să-și recupereze prejudiciul", spunea Sabo, pe care Ambrosie îl contrazice:

"Articolul la care face referire dl Horia Sabo, finanțatorul clubului, se aplică pentru datoriile pe care salariatul le are față de terți, iar nu față de angajator, atunci când angajatorul face poprire pe salariu. Aici este vorba de răspunderea patrimonială a salariatului față de angajator.

Decizia Consiliul Director de a i se imputa suma care va fi stabilită după rămânerea definitivă a Hotărârii pronunțate de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF nu este o masură pe care clubul să o aplice discriminatoriu, la fel s-a procedat și în trecut cu privire la alte persoane.

Aceasta este linia directorie a clubului, așa cum este scris și în ROI, respectiv, cine greșește și este sancționat de organismele jurisdicționale ale FRF suportă consecințele propriilor fapte".

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează