FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI, AZI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duarte sare la gîtul celui mai emblematic fotbalist al Rapidului: "Cine e Pancu? Să tacă din gură!" :X

Contractul lui Duarte cu Rapid expiră la 1 iunie 2012, iar giuleștenii nu par interesați de a încerca să-l convingă să semneze prelungirea
Contractul lui Duarte cu Rapid expiră la 1 iunie 2012, iar giuleștenii nu par interesați de a încerca să-l convingă să semneze prelungirea

Articol de , - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 22:28

Portughezul spune că e la Bucureşti, că de sîmbătă se va prezenta la antrenamente şi că îi transmite lui Pancone să nu mai vorbească despre el


Rui Duarte (30 de ani) a strîns deja o săptămînă de cînd lipseşte nemotivat! Fundaşul susţine că are acordul lui Dinu Gheorghe, iar antrenorul şi colegii săi ridică din umeri cînd sînt întrebaţi despre el. Portughezul spune că e la Bucureşti, dar răspunde la telefon pe numărul din Portugalia.

- Rui, ce faci? Unde eşti?
- La Bucureşti, acasă, mă odihnesc şi fac tratamentul în linişte.

- Dar colegii tăi te aşteaptă la Pro Rapid, spun că n-ai fost deloc acolo.
- De ce să mă duc la antrenamente dacă nu pot să mă pregătesc normal? Oricum, n-aş fi putut să evoluez cu Mioveni, deci ce rost avea să mă duc la antrenament?

- Totuşi, de ce ai lipsit atît timp? E vreo problemă între tine şi club?
- Nu, nici vorbă de aşa ceva! Am vorbit cu Dinu "Jorge" şi ştie situaţia mea. Nu m-am certat cu nimeni! Am fost la tratament, acum m-am întors la Bucureşti. Sîmbătă sau luni voi începe pregătirea, vreau să revin pe gazon repede pentru că Rapidul are două meciurile grele, cu Legia şi cu Steaua, şi e nevoie de mine pe teren. :)

- Pancu a zis că nu e normal cum procedezi, că tu lipseşti, iar el şi ceilalţi rapidişti se prezintă mereu la antrenamente.
- Cine e Pancu? E cumva director sportiv şi nu ştiu eu? De ce să-i spun eu lui ce fac? De ce se bagă el? Să tacă din gură! Eu nu vorbesc niciodată despre el, ar fi frumos dacă şi el ar face la fel! Pancu o fi el jucător emblematic al Rapidului, dar pînă la urmă e tot un fotbalist, ca şi mine!


"A fost ziua lui, acum îl aşteptăm. Nu e treaba noastră ce i se va întîmpla, dar e păcat, pentru că sîntem un colectiv şi nu sînt normale astfel de lucruri"
Daniel Pancu, atacant Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
cristinuzzu
cristinuzzu  •  16 Octombrie 2011, 11:22

Duarte, Rapid reprezinta clubul si galeria. Jucatorii vin si pleaca. Singurii jucatori a caror viata este asociata cu noi si cu Rapid sunt Pancu si Niculae.

iubita
iubita  •  15 Octombrie 2011, 11:59

Daca si acum il primeste inapoi la echipa sunt niste lasi, si el pe asta se bazeaza. Oricum cu galeria a pus-o, nimeni nu se ia de Pancu.

kalw2
kalw2  •  15 Octombrie 2011, 00:46

diversiuni domnilor, ca de obicei diversiuni. rui nici nu vb prea bine romaneste. daca l-a luat stagiarul ala de reporter prea repede, a raspuns si el cum s-a priceput. unii vor sa nu fie liniste la rapid. ii stiti si voi. niciodata pancu n-o sa creada asa ceva. sinici atat sa se bata in vestiar. ps.... pentru cei care-l comenteaza pe pancu cu baruruile.... el bea si e vedeta. voi, care-l comentati, beti si dormiti pe voi. asa sa va ajute...stiti voi cine

Vezi toate comentariile (55)
Comentează