FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Dubii cu "Țucu" » Motivul pentru care Petre Grigoraș riscă să nu poată conta pe atacant cu Pandurii

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2016 00:00

George Țucudean nu a primit momentan "cartea verde" și ar putea rata partida cu Pandurii.

Petre Grigoraș riscă să nu se poată baza pe unul dintre cele mai importante transferuri din această iarnă. George Țucudean a fost împrumutat de la Charlton, divizia secundă engleză, cu posibilitate de cumpărare la finalul acestui sezon.

Deși a impresionat plăcut în pregătiri, atacantul de 24 de ani nu are încă dreptul de a evolua în tricoul vicecampioanei. "Cartea verde" a fotbalistului nu a sosit din Anglia și, cel puțin pînă aseară, George nu putea fi luat în calcule.

Cu toate acestea, oficialii clubului sînt în contact permanent cu Charlton și speră ca permisul de joc să vină pînă astăzi la ora meciului pentru a-l putea trimite din primul minut pe Țucudean pe teren.

În cazul în care George nu va putea fi legitimat, Grigoraș îl va folosi în avanposturi pe Ramiro Costa.

"George s-a pregătit excelent, are o dorință extraordinară de a reuși. Sper ca în cele din urmă să mă pot baza pe el de la primul meci"
Petre Grigoraș, antrenor ASA

asa pandurii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
deny74
deny74  •  12 Februarie 2016, 16:11

Cred ca ASA o sa tuseze terenul prin apropierea portilor cu cocaina cand mai cade Mutu pe acolo sa se revigoreze putin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează