FOTBAL  »  Superliga  »  TR

Dublă lovitură pentru Dică! Teixeira și Man s-au accidentat și pot rata duelul cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 21:25

Terenul înghețat de la Sfântu Gheorghe le-a pus mari probleme de echilibru jucătorilor celor două echipe. Totuși, cel mai mult de suferit au avut steliștii. Filipe Teixeira și Dennis Man au părăsit terenul accidentați.

După ce în primele minute Benzar a acuzat anumite probleme, la jumătatea primei reprize Filipe Teixeira a făcut semn că are dureri musculare.

Portughezul de 38 de ani s-a oprit din alergare și a trimis mingea în afara terenului. Imediat a părăsit suprafața de joc și la îndemnul medicilor a ieșit definitiv din joc.

E foarte posibil ca aceste 26 de minute din meciul cu Sepsi să fie ultimele pentru Teixeira în acast an. În minutul 30, Mihai Roman și-a făcut apariția pe teren.

S-a rupt și Man

Dennis Man, cel mai în formă jucător ofensiv din trupa lui Dică, a fost înlocuit în minutul 60 după ce a făcut semne că nu mai poate continua partida. Locul i-a fost luat de Raul Rusescu.

Detalii despre Sepsi - FCSB AICI! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2018, 22:31

Man nici vorba sa fie accidentat!A vazut ca era inlocuit si s-a pus jos!Oricum disparuse din joc de mult!Nu mai avea nici un rost sa mai stea pe teren, daca tot nu se aranjase nimic cu nici un fundas advers- sa-l faulteze in careu sau sa-i puna pase in careu!Cu toate ca Jovanovici ala, mi s-a parut suspect!

marius.bxl
marius.bxl  •  05 Decembrie 2018, 22:03

Normal ca la scos pe man .ca trebuie vandut pe 100 milioane. Nu trebuia sa stea pana la capatul rusinii.bai jiji ia ti antrenor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close