FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dublă ratare pe piaţa transferurilor pentru Steaua? » "Nu se vor duce la nici un club din România!"

Dan Nistor, în duel cu Tatu
Dan Nistor, în duel cu Tatu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 19:23

Steaua pregăteşte deja sezonul viitor şi şi-a fixat cîteva ţinte de transfer din Liga 1. Doi dintre fotbaliştii vizaţi de roş-albaştri par tot mai departe de o mutare în Ghencea.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, anunţă că Dan Nistor şi Ousmane Viera nu vor ajunge la Steaua, chiar dacă ultimul e la final de contract.

“Nu-l transferăm pe Nistor la Steaua, nu stăm în acei bani. Dacă mergem în cupele europene, ambii vor rămîne la Tg. Jiu. Nici Viera nu va pleca, decît dacă apare o ofertă foarte bună din afară. Nu se vor duce la nici un club din România”, a spus Condescu, potrivit dolcesport.ro

Dan Nistor e aproape de un transfer la CFR Cluj. Lui Viera îi expiră contractul la vară cu Pandurii şi a primit propuneri din Turcia.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
old_shatterhand
old_shatterhand  •  11 Mai 2013, 13:42

Unde e logica...nu se duc la niciun club din Romania,dar Nistor e aproape de CFR.Sincer ii cam jigniti pe cei de la Cluj cu articolul asta.

sibelius
sibelius  •  10 Mai 2013, 19:44

Viera- daca nu pleaca Chiriches nu are nicio sansa sa joace titular. Nistor- e un jucator bun, dar nu indispensabil. Avem nevoie de un varf de atac(in primul rand). Niciunul din cei doi nu joaca pe acest post.

dugme
dugme  •  10 Mai 2013, 19:38

NOI AMINTIRI DIN VIATA UNUI STELIST ADEVARAT -...................BEECALI ://lustich.de/bilder/schilder/lasst-die-schafe-in-ruhe/

Vezi toate comentariile (17)
Comentează