FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IASI - UTA 4-1

Dublu impact

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Cristea şi Bîlbă au bătut singuri UTA şi au provocat demisia antrenorului echipei arădene, Gabi Stan.

Şocul provocat de antrenorul Ionuţ Popa, care şi-a perpelit fără milă jucătorii după înfrîn­gerea neverosimilă din Giu­leşti, şi-a atins scopul, astfel că Iaşiul rămîne deasupra liniei de retrogradare.

“Dublele” lui Andrei Cristea (19 - penalty, 23) şi Bîlbă (56, 59) i-au provocat demisia tehnicianului Gabi Stan, care n-a fost impre­­sionat de golul de onoare marcat de Roszel în final, după ce Oliveira ratase un penalty (87). Stan a rezistat la Arad doar şase etape. În această perioadă, UTA a cîştigat doar un meci, 2-1 cu Gloria Buzău (acasă), şi a făcut un egal, 1-1 cu Ceahlăul, la Piatra-Neamţ.

Gabi Stan a mărturisit la finalul partidei că anunţase conducerea clubului că va pleca încă dinaintea meciului din Copou: “Doar la rugăminţile băieţilor am stat pe bancă şi la Iaşi. Renunţ, deoarece nu vreau să păcălesc pe nimeni, mai ales că nu mai cred în salvarea de la retrogradare. În plus, m-am confrun­tat cu nişte probleme cu care nu eram obişnuit. Nu sînt Iisus să iau păcatele altora”.

“Ce sa-i mai zic nebunului?”
Ionuţ Popa a schimbat tonul după ce în urmă cu patru zile îşi desfiinţase jucătorii, nervos că pierduse cu 3-0 în Giuleşti.

“Nu am ce să le mai spun băieţilor după această victorie categorică. Bîlbă mi-a dedicat golurile sale, iar evoluţia lui m-a mulţumit. Ce pot să-i mai zic nebunului! Aşa ar trebui să joace mereu”, a declarat satisfăcut antrenorul lui Poli Iaşi. Popa a mai spus: “Mi-a plăcut să văd meciul din tribună. Am primit seminţe, am făcut poze şi am fost solicitat să fiu naş“.

Regreta situatia de la UTA
Ionuţ Popa nu uită că a stat pe banca celor de la UTA. “Le cer scuze suporterilor arădeni. Şi eu regret situaţia în care se află UTA. Nu voi uita că în 1993 am fost cel mai tînăr antrenor din prima ligă la Arad. Aveam multe admiratoare acolo, fiindcă se spunea că sînt şi foarte frumos. Toate erau cu vîrste cuprinse între 60 şi 70 de ani!”.

“20-30 la sută sîntem salvaţi de la retrogradare după victoria cu UTA. Mai avem nevoie de încă şase puncte pentru a scăpa de emoţii”
IonuT Popa antrenor Poli Iaşi

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (6)
 •  15 Aprilie 2008, 16:15

Cel mai bun jucator din istorie nascut in afara Iasului si care a jucat la POLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cristea nu pleca!!!!!!!!!!

 •  14 Aprilie 2008, 23:07

Sigur, marele antrenor Stan care nu vrea sa-si treaca in CV o retrogradare.Rusine la astia ca el si ca Barbu, Rednic, Multescu, care nu admit si ca fac greseli si sa-si asume raspuneri ! RASPUNDERI ! Nu doar verbale ... bani !!! Antrenori de paie ce sunteti. Si ziaristi de paie care bagati microfoanele sub barba tuturor care vomita cate ceva ! Presa "din declaratii" ce faceti voi, ca daca e sa scrieti cronica unui meci, numarati jucatorii de 2 ori incainte sa-i treceti pe foaie.Strung

 •  14 Aprilie 2008, 10:14

cristea este la fel ca adi mutu se vede doar la echipe mici este o comparatie cu adi cand a plecat din romania bravo lui sa joace tot asa ca este un jucator valoros

Vezi toate comentariile (6)
Comentează