FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dublură

Articol de - Publicat vineri, 30 mai 2008 00:00

Dinamoviştii vor să-i creeze concurenţă lui Cristi Pulhac şi s-au reorientat spre Carlinhos (21 de ani), fundaşul stînga al lui Santos.

Roş-albii ştiu deja posturile pe care mai au nevoie de jucători: fundaş şi mijlocaş stînga, plus un închizător! Pe banda stîngă a apărării, Cristi Pulhac, titularul de drept al se­zo­nului trecut, este singurul care nu are rival, iar “cîinii” îi caută con­curenţă serioasă.

Favorit pare Carlinhos (21 de ani), de la San­tos, jucător mo­ni­to­rizat de roş-albi încă din iarnă. Brazilienii vor pen­­tru inter­na­ţio­­na­lul de tine­ret 1,5 milioane de euro, însă funda­şu­lui stînga îi expiră contractul în această iarnă, iar “cîinii” doresc să profite şi să-l aconteze pentru o sumă mult mai mică. Ei par dis­puşi să aştepte şi pînă în de­cem­brie pentru a-l lua gratis pe Carlinhos.

Cristi Pulhac s-ar putea despărţi de Dinamo în această vară, avînd în vedere relaţiile tensionate cu Rednic, dar şi nemulţumirile sale financiare. Are un salariu de 28.000 de dolari pe an şi încă n-a semnat noul contract oferit de roş-albi, cu 60.000 de dolari pe sezon.

Tînărul Nico­lae Muşat (21 de ani), soluţia din pepiniera proprie pentru postul de fundaş stînga, care a fost pro­movat la prima echipă de Rednic în vara lui 2007, se reface după o operaţie de varice suferită în urmă cu cîteva săptămîni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  30 Mai 2008, 08:12

dar de fundas dreapta nu zice nimeni?fundas central nimic acolo langa moti? interesant ce transfera conducerea lui dinamo.da 2 mil de euro pe miranda .

 •  30 Mai 2008, 07:49

Asteptati voi pana in iarna ca probabil il vor lua altii pana atunci. Cred ca 1,5 mil nu este un pret piperat pentru acest fundas stanga tanar, dar in timp ce se incearca reducerea pretului este posibil ca altii sa puna mana pe el. Onor conducerii dinamoviste care stie sa faca afaceri !

 •  30 Mai 2008, 01:35

Site-ul greeksoccer. com relata pe 17.04.08 ca fundasul brazilian Carlos Andrade Souza "Carlinhos" a semnat cu AEK Atena!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează