FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Îl avertizează pe Gică Hagi: „Nu face greșeala asta! Uită-te la Rareș Ilie”

Rareș Ilie nu s-a putut impune la Nice // foto: Imago Images
Rareș Ilie nu s-a putut impune la Nice // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 20:58 / Actualizat marti, 21 martie 2023 21:07

Helmut Duckadam (63 de ani) îl avertizează pe Gică Hagi să nu se grăbească să-l vândă pe Adrian Mazilu (17) în străinătate, înainte ca tânărul jucător de atac să fie pregătit pentru fotbalul de afară. Fostul portar folosește ca argument situația lui Rareș Ilie, vândut de Rapid la Nice.

În vara lui 2022, Rapid l-a vândut pe tânărul mijlocaș ofensiv Rareș Ilie în Ligue 1, la Nice. Rareș a început bine aventura din Hexagon, a jucat în primele meciuri, apoi n-a mai prins deloc echipa.

Într-un final, francezii l-au împrumutat la Maccabi Tel Aviv. Rareș e de o lună și jumătate în Israel, dar nu s-a impus nici acolo.

Gigi Becali a comentat decizia UEFA de a accepta steagul Ungariei Mari: „Nu le dăm nimic înapoi”
UNGARIA
Gigi Becali a comentat decizia UEFA de a accepta steagul Ungariei Mari: „Nu le dăm nimic înapoi”

Helmut Duckadam: „Ar fi bine ca Hagi să nu se grăbească cu Mazilu”

Plecând de la situația lui, Helmut Duckadam l-a sfătuit pe Gică Hagi să nu se grăbească să-l vândă curând pe Adrian Mazilu, fotbalist în vârstă de 17 ani, în străinătate.

„Din momentul în care a plecat, nu a avut nicio realizare. Toată lumea s-a mirat, transfer pe bani mulți... dar băiatul ăsta nu a jucat la echipa națională, doar câteva meciuri la Rapid.

Pentru el cred că a fost un șoc. Din păcate, cred că va exista un recul pentru el. A fost dat la Maccabi și nici acolo nu joacă. Va fi greu pentru el”, a afirmat Duckadam la Playsport despre Rareș Ilie.

Apoi a făcut o trimitere către Mazilu: „De asta zic că Hagi ar proceda foarte bine cu Mazilu, și cred că va face așa, să nu-l arunce în foc, pentru că niciunul nu are de câștigat. Dacă-l mai ține, va obține bani mai mulți și îl va ajuta și pe Mazilu”.

Adrian Mazilu, perla din „curtea” lui Gică Hagi

Crescut în Academia „Gheorghe Hagi”, Adrian Mazilu are deja 13 meciuri la prima echipă a Farului. La numai 17 ani, a punctat de 6 ori pentru dobrogeni, de 5 ori la nivelul primei ligi!

Îl avertizează pe Gică Hagi: „Nu face greșeala asta! Uită-te la Rareș Ilie”
Adrian Mazilu / Sursă foto: GSP

Până și conducerea campioanei României, CFR Cluj, a pus ochii pe el. 

„Mazilu e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare, eu așa zic, dar în acest moment e prea fraged. Mai are nevoie de 1-2 ani să joace la acel nivel și abia apoi probabil va fi un briliant”, a precizat patronul clubului din Gruia, Nelu Varga

VIDEO: gol superb înscris de Adrian Mazilu în Farul - Sepsi OSK

Mai multe știri din Liga 1: 

A semnat astăzi » Clubul din Liga 1 are un nou șef: și-a asumat să investească!

Panduru a dat de pământ cu un jucător de la CFR: „Chiar nu vezi că Petrescu vrea altceva de la tine? Te mai și superi când ești schimbat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
username_2
username_2  •  22 Martie 2023, 08:44

da Louis Munteanu nu mai îi perlă?...se pare că nu, s-a deperlit la Firenze și amu l-a luat nea Edi la vopsitorie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează