FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

Duckadam critică un jucător de la FCSB: „Puțină modestie nu ar strica la el”

Andrei Vlad +40   FOTO
Andrei Vlad

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 23:20 / Actualizat marti, 24 august 2021 23:31

FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1 în meciul cu Sepsi. Partida de pe Arena Națională a consemnat debutul lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor. 

Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, a fost cel mai bun jucător de pe teren, reușind să pareze o lovitură de la 11 metri și să aibă o intervenție miraculoasă în finalul meciului la ocazia lui Chunchukov.

„Vlad este clar titular și Straton știe acest lucru de când a venit la FCSB. Straton, de fiecare dată când s-a apelat la el, și-a făcut treaba bine. Eu am spus, puțină modestie nu ar strica la Vlad. Cred că este un portar bun care poate să crească în continuare”, a declarat Helmuth Duckadam, la Pro X.

Ce a declarat Andrei Vlad după meci

Este un eșec după cum am jucat, băieții merită felicitați până la Dumnezeu, au făcut un meci foarte bun, nu perfect, altfel câștigam. (L-ai analizat pe Mitrea, cum bate penalty-urile?) Nu, cred că am fost inspirat în această seară, mi s-a întors și mie norocul după 2 serii de penalty-uri pierdute”

+36 FOTO

Laszlo Dioszegi: „E un rezultat echitabil, felicit galeria FCSB!”

FCSB - Sepsi 1-1 » Debut fals pentru Edi Iordănescu!

FCSB a dominat prima repriză. Radunovic le-a oferit în premieră emoții covăsnenilor. Din careu, muntenegreanul nu a prins cadrul porții (16). Apoi, a fost rândul lui Florin Tănase să rateze. 

Servit de Cordea la 11 metri, „decarul” roș-albaștrilor a șutat fix în Niczuly (20). Nici Vinicius nu a fost mai inspirat, reluarea sa cu capul din corner fiind direcționată pe goalkeeperul oaspeților (21).

Ocaziile s-au răzbunat, iar Sepsi a dat lovitura până la pauză. Mai întâi, Golofca l-a ridiculizat pe Vinicius, însă a tras pe lângă. Sepsi a prins curaj și în minutul 37 avea să deschidă scorul. 

Din lovitură liberă, Aganovic a profitat de zidul așezat greșit de Vlad, a găsit o breșă între Ovidiu Popescu și Olaru și a înscris (37). FCSB a replicat, însă tentativele lui Coman, Olaru sau Cordea n-au adus egalarea. 0-1 după 45 de minute.

Rolurile s-au inversat în partea a doua. Sepsi a ratat prima - Tamas (47), sut peste - iar FCSB a marcat. La un corner, Iulian Cristea a recentrat pentru Florin Tănase, plasat la colțul lung. 

Căpitanul roș-albaștrilor a marcat: „cap” sub transversală. Ovidiu Popescu a gafat nepermis în minutul 66, faultându-l pe Nicolae Păun în careu. Din fericire pentru FCSB și spre disperarea lui Leo Grozavu - suspendat pentru acest meci -, Vlad a apărat penalty-ul lui Mitrea. 

Deși ritmul a fost electrizant până la final, cu multe faze la ambele porți, nu s-a mai înscris. 

Doar o remiză la debutul lui Edi Iordănescu, iar FCSB rămâne la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce țeapă și-a luat FCSB! Giovanni Becali: „Puteau să obțină 7 milioane de euro”

EXCLUSIV FCSB a mai ratat un transfer! Becali: „Atât vrea? Îmi vine să râd, nu-i merge cu mine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
planetfun
planetfun  •  25 August 2021, 08:52
Postat de Berceni pe 25 August 2021, 06:57

Asta e ala care zicea ca fcsb e steaua? bueh....

Ala, ala de a aparat 4 penalty-uri la sevilla . Tu cine esti ?

Berceni
Berceni  •  25 August 2021, 06:57

Asta e ala care zicea ca fcsb e steaua? bueh....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează