FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam despre Maxim: "A făcut o mare greşeală" » Pe cine propune ca transfer la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 11:28

Preşedintele de imagine al Stelei a comentat faptul că în această pauză competiţională, echipa la care se află a ratat achiziţionarea lui Alexandru Maxim, de la Pandurii Tg. Jiu. Fostul mare portar însă, crede despre mijlocaşul gorjenilor că a comis o mare eroare.

"Aş fi înţeles să nu vină la Steaua dacă ar fi smenat cu o echipă în străinătate. Să nu pleci nicăieri şi să nu vrei să vii în Ghencea avînd această şansă e o mare greşeală, o foarte mare greşeală.

Practic, Maxim a dat cu piciorul unui trofeu, pentru că el ar fi venit, ar fi jucat 4 luni şi deja avea în palmares un titlu de campion, ceea ce pentru un fotbalist de 22 de ani e fantastic", a declarat Duckadam la GSP TV.

"L-aş lua pe Rui Pedro"
În schimb, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor propune un alt nume pentru a fi adus în Ghencea. "Eu dacă aş fi patron aş lua un fotbalist de la CFR care mi-a plăcut enorm de mult pe finalul anului trecut. E cel care a marcat în meciul cu Braga, Rui Pedro. Am văzut multă calitate la acest fotbalist, e fîşneţ, are simţul porţii, e rapid, dacă aş putea, l-aş lua imediat la Steaua", a mai spus Duckadam.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
otelul_64
otelul_64  •  23 Ianuarie 2013, 18:05
Postat de superstar20 pe 23 Ianuarie 2013, 12:18

Si-a spus si omul parerea, cum o faci si tu. Doar ca el a fost mai civilizat si gandeste mai bine chiar daca pare subiectiv. Acum daca tu spui ca Steaua nu reprezinta nimic, cand de 10 ani joaca in Europa si aduna puncte, joaca primaveri europene, joaca semifinala europeana, este cea mai galonata echipa din Romania , inseamna ca habar nu ai de tine sau esti un hater prost. Maxim nu a vrut sa vina la Steaua, sa fie sanatos, timpul va hotara daca a luat o decizie buna, dar nu cred asta. El va avea de pierdut nimeni altcineva, pentru ca Steaua poate gasi jucatori de nivelul lui, el sa gaseasca o echipa la acelasi nivel cu Steaua e mai greu, chiar daca joaca in nationala.

la ce nivel e steaua ???? scuze ca te intreb??

otelul_64
otelul_64  •  23 Ianuarie 2013, 18:03

bravo maxim.....vei ajunge mare....

cordos_eu
cordos_eu  •  23 Ianuarie 2013, 16:33
Postat de the_cezar pe 23 Ianuarie 2013, 13:03

prost esti ducadame,oaie proasta!

bosgore, nu jjini o valoare romaneasca! esti de joasa speta. mai mult, Helmuth a avut tot timpul bun-simt.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează