FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Duckadam, dezvăluiri despre un scandal-monstru din vestiarul Stelei: „I-a zis direct: «Ieși în p***a mă-tii afară!"»”

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 10:22 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:11

Helmut Duckadam a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” detalii interesante despre perioada în care Steaua cucerea cel mai important trofeu din fotbalul românesc, mijlocul anilor '80, și a făcut afirmații în premieră despre viața din interiorul echipei.

- Helmut, pe președintele Nicolae Ceaușescu... 
- Nu l-am cunoscut până când am primit decorația de la el. Dar de ce să mint?, mi-ar fi plăcut să-l cunosc. Sau să schimb măcar două vorbe cu el. Probabil că a fost stelist și l-am simțit la acea ceremonie că ar vrea să ne spună ceva. Dar el n-a ieșit absolut deloc din procol. A spus ce trebuia să spună. Noi trebuia să fim îmbrăcați frumos, să mergem să luăm decorația cu mâna stângă, ca dreapta să fie liberă să dai mâna cu el. El spunea „Felicitări!" și noi "Servim patria!". Iar când mergeam cu paharul de șampanie e posibil să fi avut emoții mai mari decât la Barcelona.

CITEȘTE ȘI || CFR campioană, Dinamo se salvează lejer! Clasamentul propus de LPF ar răsturna situația actuală

- Chiar așa de speriat ai fost?
- Păi, mergeai zece metri cu paharul, să nu-l scapi, să nu te împiedici. Acolo trebuia să mai spunem și "Să trăiți, tovarășe comandant suprem!". Eu când am ajuns în fața lui am uitat textul și i-am zis „Sănătate". Povestea tare e înainte să ajungem la Ceaușescu!

- Ce s-a întâmplat?
- Am fost chemați la Milea să ne vadă. Și când ne-a văzut Milea, să-și smulgă părul din cap. Unul avea cravata roșie, altul albastră. Cămăși de toate felurile. Noi veniserăm de la chefuri. L-a pus repede pe Gavrilă, i-a dat o oră să ne îmbrace la fel. Toți eram la fel îmbrăcați, iar pe Lăcătuș l-a trimis la tuns. Mai aveam plete și le băgam după urechi. Lăcătuș când s-a întors i-au zis: „Nu ți-am zis, mă, să te tunzi?". „M-am tuns, tovarășe ministru". „Cine a fost, mă, dobitocul care te-a tuns?". „Frizerul dumneavoastră!".

- Lăcătuș era rebel.
- Era unic. La un moment dat aveam un biliard jos la stadion. A venit un general să ne țină o ședință că trebuia să ne dea apartamente unora dintre noi. A venit un soldat la noi, „Tovarășul Lăcătuș, haideți sus că a venit tovarășul general". Eu conduceam la biliard și Lăcătuș nu voia să piardă și îi zice soldatului: „Lasă-l să aștepte!". 

- Așa.
- Soldatul era la ușă: „Tovarășul Lăcătuș....". „Ieși în p***a mă-tii afară!". Ha, ha, ha! Am ajuns după vreo 20 de minute, dar tot avans aveam la biliard. Generalul venise cu promisiunile pe care le fac și acum politicienii noștri. Că o să facem, o să dregem. Și Lăcătuș zice: „Tovarășe general, ne dați apartamente sau nu ne dați?". „Noi încercăm...". „Bine, hai să mergem la biliard!". M-a luat de mână și-am plecat.

CITEȘTE ȘI

FCSB. Gigi Becali reface echipa din temelii. Toni Petrea are de ce să fie fericit: pe lângă Briceag și Buș, FCSB mai are cinci noutăți pentru sezonul viitor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  22 Iulie 2020, 17:13

Daca erai demn ii ziceai asa si lui gigi

rocky2
rocky2  •  22 Iulie 2020, 16:26

Si ce cauta ciobanul pârnaias si infractor in poză? Ce legatura are cu articolul? Sau el e bait-ul?

367678170245994
Gabriel Miulescu  •  22 Iulie 2020, 15:04

Ce interesant! Cine injura mai tare, e invitatul lui Ioanitoaia!!!! Jenant, ce a ajuns GSP.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează