FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Duckadam nu-i menajează pe jucătorii din Liga 1: „Toți avem familii, dar nu toți câștigăm la fel! Ce fac familiile care au copii?”

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 13:52 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 14:08

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre situația din Liga 1 și despre cazurile de COVID-19 apărute la Dinamo și CFR Cluj, care pun în pericol sezonul. 

Fostul portar a spus că jucătorii trebuiau să stea în cantonament până la finalul sezonului și că aceștia trebuie să facă anumite sacrificii. 

„La noi se facem prea mult caz. Jucătorii câștigă foarte mulți bani și trebuie să facă sacrificii. E greu să te protejezi pentru că nu suntem testați toți și nu știm cu stăm. Dacă nici Petrescu nu a fost precaut, nu știu cine din România a fost. El nu cred că s-a dus în mall sau la restaurante, dar tot a luat. Trebuie să avem mai multă responsabilitate. 

Campionatul trebuie să meargă înainte. Nu avem nicio garanție că din toamnă va reveni totul la normal. Viața merge înainte, dar trebuie anumite reguli. Nu putem să jucăm cu teamă. Altfel, mergem doar la muncă și stăm acasă. 

Trebuia ca jucătorii să stea o lună și jumătate în cantonament ca să se termine sezonul. Și după să aibă o vacanță de trei săptămâni. Asta e situația. Trebuie să ne obișnuim, asta e cea mai bună soluție. Jucătorii sunt tineri și cred că nu au respectat regulile. Trebuia făcut un efort! Nici cluburile nu au vrut acesta cantonamente pentru ar fi fost costuri prea mari.

Eu înțeleg și când jucătorii spun «Avem familii și e greu». Toți avem familii, dar nu toți câștigăm la fel. Se vorbește de făcut școală de acasă. Ce fac familiile care au copii? Cineva trebuie să renunțe la serviciu ca să stea cu copilul, dacă nu se deschid școlile și grădinițele. Sunt niște sacrificii de făcut. Să sperăm că va fi bine”, a declarat Duckadam la Pro X.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Sepsi, din finala Cupei României

+19 FOTO

VIDEO. Duckadam mesaj dur pentru jucătorii FCSB: „Spun ce vreau la TV! Nu mă duc să beau bere cu ei ca să fim prietenii”

Citește mai multe știri despre Liga 1: 

Comentariu de Dan Udrea: Cazul Cabral de la Poli Iași arată că România merge apăsat pe drumul sistemelor totalitare

Helmut Duckadam îi cere unui jucător să plece de la FCSB: „E apăsătoare situația lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
224556945391005
Horneţ Mirel  •  26 Iulie 2020, 22:04

Ai fost mare sportiv, dar mai bine taci din gura. Nu ti-e rusine sa spui prostii? Ai fost si tu fotbalist. Se vede ca ai avut mentori buni de... !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close