LIGA 1  ·  STEAUA

Duckadam, suporter Real » Fosta glorie a Stelei e membru în fanclubul din Bucureşti al galacticilor

Helmuth Duckadam alături de Carlos Sanz și Sorin Barbu, doi fondatori ai fan clubului Real Madrid din București, de pe strada Popa Tatu, numărul 4
Helmuth Duckadam alături de Carlos Sanz și Sorin Barbu, doi fondatori ai fan clubului Real Madrid din București, de pe strada Popa Tatu, numărul 4

Articol de — Joi, 24 Ianuarie 2013, 00:00

Cîştigător al CCE în 1986 în faţa Barcelonei, preşedintele de imagine al Stelei e membru al fanclubului din Bucureşti al madrilenilor.

Helmuth Duckadam a devenit ieri membru oficial al primului fanclub al Realului în România, Dacia Blanca! Fostul portar de legendă a fost invitatul special al lui Carlos Sanz, preşedintele fanclubului de la Bucureşti, şi a fost principala atracţie la sesiunea de fotografii cu ceilalţi membri.

"Sînt foarte încîntat că m-au poftit acolo, le promit că o să mai trec din cînd în cînd pe acolo să interacţionăm. Eu sînt mare suporter al madrilenilor şi îl admir enorm pe Mourinho. Mă aşteptam să fiu apreciat de susţinătorii Realului după ce i-am furat Barcelonei în '86 un trofeu atît de important", a spus Duckadam.

"Eroul de la Sevilla" va merge şi duminică la sediul fanclubului "pentru a face galerie Madridului în meciul cu Getafe. O să fie superatmosferă, abia aştept!".

Apreciat şi de Barca
În luna octombrie a anului trecut, preşedintele Barcelonei, Sandro Rosell, i-a trimis o scrisoare lui Duckadam, după ce a aflat că acesta trece prin clipe grele, fiind operat la braţul drept.

"E un gest incredibil din partea lor, eu am rămas mască. În primul rînd, nu îmi pot imagina cum de au ştiut de operaţia mea. Apoi, glumind puţin, mă aşteptam cu atît mai puţin la un astfel de gest din partea Barcelonei. Nişte oameni formidabili!", a povestit Helmuth pentru Gazetă.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Steaua putea să fie a unui bulgar

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Bulgaria, Grişa Gancev, patronul celor de la Litex, a făcut o ofertă oficială pentru a cumpăra Steaua. Bulgarul a oferit în 2010 nu mai puţin de 30 de milioane de euro pentru a prelua clubul, însă Becali nu a fost de acord.

"Mă ştiu cu Gancev de cînd am jucat la Loveci. M-a întrebat dacă-i adevărat că Gigi vrea să vîndă Steaua. Eu i-am zis că da. Voia să plătească 30 de milioane de euro, dar Becali a solicitat 40 de milioane! Pînă la urmă nu s-a concretizat nimic", a declarat Vivi Răchită.

Liberi cîteva ore
Steliştii vor reveni astăzi în România, această fiind singura zi fără antrenamente din ultimele două săptămîni. Vineri şi sîmbătă, roş-albaştrii vor avea şedinţe de pregătire la Centrul Olimpic de la Izvorani, iar duminică se va pleca în cel de-al doilea stagiu.

Acesta se va desfăşura în perioada 27 ianuarie - 10 februarie la Belek, în Turcia. În această perioadă trupa lui Reghe va disputa 6 amicale ce vorfi transmise în direct de DigiSport.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (1)

andystar  •  24 Ianuarie 2013, 01:22

Este bine ca amicalele vor fi transmise de un post adevarat ! Helmuth Duckadam merita mult mai mult decat atat !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1