FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA / DERBY DE ROMÂNIA

Duckadam vrea să îi scoată pe rivalii de la Dinamo din lupta pentru titlu

dinamo - steaua
dinamo - steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

În viziunea preşedintelui din Ghencea, Helmuth Duckadam, la titlu se vor lupta Steaua, Vaslui şi CFR Cluj. El este de părere că Dinamo va ieşi de tot din calcule după etapa viitoare, cînd "cîinii" vor da piept cu Steaua lui Lăcătuş.

 

"Eu am fost foarte încîntat de meciul cu Sportul şi de atitudinea jucătorilor. Steaua nu mai joacă cu mingi în spate, jucăm vertical pe poartă. Au intrat şi mijlocaşii centrali şi joacă din ce în ce mai bine. Nu cred că Oţelul poate ţine ritmul pînă la finalul campionatului. Principalele la titlu sînt Steaua, Vaslui şi CFR Cluj. Noi mergem să batem în Ştefan cel Mare şi să îi scoatem din lupta pentru titlu", a spus Duckadam la sportro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sky_high
sky_high  •  05 Octombrie 2010, 16:21

Da, ce sa zic... Cei care tin cu Steaua sunt numai academicieni si cercetatori... Care mai de care mai suedezi.

nicu2110
nicu2110  •  05 Octombrie 2010, 15:15

saraacutu...el este doar piesa de decor...nu da-ti in portelan... sa nu se sparga.....

carol_k
carol_k  •  05 Octombrie 2010, 15:13

Primului comentator...mai du-te pe la scoala repetentule ca habar n-ai de gramatica...de fapt la ce sa ma astept de la un dinamovist ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează