FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam: "Zapata e mai valoros decît Tătăruşanu". Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Fostul goalkeeper al Stelei Helmuth Duckadam vorbeşte despre performanţa lui Nuno Claro la Supercupa cu Unirea Urziceni şi spune că Robinson Zapata este mai valoros decît Ciprian Tătăruşanu, în ciud afaptului că primul a fost disponibilizat de Steaua.

"Nuno Claro a fost inspirat la executarea loviturilor de departajare în Supercupa cu Unirea Urziceni, a arătat că e un goalkeeper de calitate. Îmi place de Nuno Claro, de Arlauskis, de Kuciak, din păcate portarii buni din campionat sînt străini.

La Steaua, Piţi merge pe tineri, Zapata e mai valoros decît Tătăruşanu, însă a comis prea multe greşeli şi asta l-a costat. Nu ştiu dacă naturalizările ar fi o soluţie pentru România, să vedem pe viitor ce se întîmplă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
marin2
marin2  •  14 August 2010, 20:20

Gresit e doar cuvintul decit . Si geniile gresesc . Tatarusanu este lung si nu de foarte mare incredere . Zapata este foarte bun si greselile lui sint omenesti . Este un portar pe care multi antrenori si l-ar dori ba chiar l-ar aprecia la adevarata valoare . Ii trebuie continuitate . Tatarusanu sa joace meciurile de acasa impreuna cu Stanca si Zapata meciurile din deplasare care te solicita mai mult.Asa cred ca ar trebui , rotatie de fiecare data.

dan2010
dan2010  •  14 August 2010, 20:02

aduceti-l inapoi pe zapata

adryan6
adryan6  •  14 August 2010, 19:32

Zapata ar trebui readus la prima echipa si nu mai ziceti voi ca tarusanu e cel mai bun portar din romania ca el e "petarda" sa ne aducem aminte cine a luat 5 de la rapid, si sa ne aducem aminte neciurile din europa league de sezonul trecut cand a inchis perfect poarta singur cu atacantii adversi

Vezi toate comentariile (33)
Comentează