FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dudu Georgescu s-a întors acasă » Ionuţ Negoiţă l-a numit şef peste un nou proiect al lui Dinamo şi i-a făcut o nouă surpriză!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 14:08

Dudu Georgescu a revenit la Dinamo! Golgeterul all-time al Ligii 1 a fost astăzi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă, urmînd să fie conducătorul unui nou proiect al echipei lui Ionuţ Negoiţă. Fosta Gheată de Aur a Europei se va ocupa de " Dinamo Evolution"."Drumul pe care a intrat clubul e singurul care îi va reda strălucirea. Mă bucur că voi contribui şi eu la mersul spre mai bine al echipei. Reconstrucţia e dificilă, dar sînt convins că vom avea şi satisfacţii. Dinamo va reveni acolo unde a fost. Sînt foarte emoţionat. După momentele grele prin care am trecut sper să apară şi soarele în viaţa mea", a spus Dudu Georgescu.

Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al lui Dinamo, a explicat ce atribuţii va avea fostul golgeter. "Lansăm fundaţia Dinamo Evolution, care va avea mai multe misiuni. Pe de-o parte se va ocupa de istoria lui Dinamo, ne referim la legende, muzeu, la activităţi legate de viitorul echipei şi multe altele. Ne simţim mîndri că putem să îl numim în funcţia de preşedinte pe Dudu Georgescu. Vom încerca să îmbunătăţim relaţia cu fostele glorii, să depistăm probleme şi să le rezolvăm. E şi o vorbă, cine nu are grijă de istorie, nu are viitor", a explicat patronul lui Dinamo.

Dinamoviştii au luat atitudine şi l-au readus în club pe Dudu Georgescu după ce Gazeta Sporturilor a publicat în ediţia tipărită un material despre situaţia dramatică a fostului atacant, care urma să fie evacuat din casa primită încă de pe vremea cînd juca. Materialul poate fi citit pe Gazeta Digital! Astăzi, Dudu Georgescu a primit cadou din partea clubului un apartament.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
otican
otican  •  09 Aprilie 2014, 20:55

Felicitari domnule Negoiota.Numai asa putem pastra valorile.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Aprilie 2014, 18:19
Postat de gabush86 pe 09 Aprilie 2014, 17:45

:)) trezestete prostalaule, a blatuit golurile alea de au schimbat aia de la uefa regulamentul din cauza astora de la dinamo :))

Prostacule , aia a fost 20 de ani mai tarziu cand Dinamo si Steaua ajunsesera la apogeul prostiei si ambitiilor generalilor verzi si albastri si ii impingeau pe Piturca si Camataru sa dea cat mai multe goluri ! Nu mai bate campii ca pro.asta satului daca nu stii !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Aprilie 2014, 18:14

....."Pr.osti, da multi" .....pe aici ! Arunca un retardat o piatra si alti 100 se reped sa o ridice ! Pentru tolomaci, Steaua nu a avut niciodata un atacant (nr 9 ) adevarat , numai tentative impiedicate gen Piturca ! De aici vine frustrarea si consumul masiv de materie organica !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează