FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC BRAŞOV

Duel tare în zona retrogradării! Braşovenii îi fac marcaj strîns lui Florin Cernat: "Un jucător exponenţial pentru România"

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 15:43

Laszlo Balint, secundul lui Vjekoslav Lokica de la FC Braşov, a vorbit azi într-o conferinţă de presă premergătoare partidei pe care "stegarii" o vor juca la Galaţi, cu Oţelul. 

Meciul va fi sîmbătă, de la ora 18:00, în direct la LookTV, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Stăm ceva ma bine în clasament decît adversarul, dar traversăm o perioadă lungă fără victorie. Cred că în cele două jocuri din retur s-a observat o creştere şi s-a văzut o determinare foarte bună a grupului, însă s-au făcut greşeli individuale care au dus la eliminările din meciul cu Astra. Vom încerca să evităm să mai facem cadouri.

Jurici s-a impus ca o piesă importantă de la venirea sa la Braşov. A greşit din dorinţa prea mare de a cîştiga primul său joc, ca şi al celorlaţi nou veniţi, în faţa propriilor suporteri. Cine va juca în locul lui va trebui să îl suplinească foarte bine, deoarece în acea zonă a terenului evoluează Florin Cernat, un jucător exponenţial pentru campionatul românesc.

M-a surprins numirea lui Florin Marin, dar mai ales plecarea lui Selymes, un tip ambiţios, cu care am discutat în iarnă şi care era foarte încrezător. Oţelul a primit în returi 4 goluri fără să marcheze, dar a fost vorba de 3 greşeli personale şi de foarte multe ocazii de gol pe care le-au irosit. Este o echipă care joacă, cu o bună tranziţie pozitivă şi care per total arată destul de bine. Sunt însă sigur că FC Braşov va rămîne în prima ligă, la finalul campionatului”, a spus  Laszlo Balint.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează