FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VASLUI

Duelul veteranilor în Astra - Vaslui » Mulţescu nu l-a mai bătut pe Hizo din '91

Articol de , - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 18:49

Cei mai vîrstnici antrenori din Liga 1, Viorel Hizo (65 ani) şi Gheorghe Mulţescu (61 ani), se vor duela în această seară în partida dintre Astra şi FC Vaslui.

Bilanţul întîlnirilor directe dintre cei doi este în favoarea lui Viorel Hizo. Mai mult, Mulţescu nu a mai reuşit nicio victorie în faţa actualului antrenor al Vasluiului din 1991.

Mulţescu (debut în Liga 1 în august 1986) şi Hizo (debut în august 1990) au împreună aproape 700 de meciuri în prima ligă: 469 pentru antrenorului moldovenilor şi 215 în contul antrenorului Astrei.

Din cele 215 partide înregistrate de Mulţescu, nouă au fost pe banca Vasluiului, însă bilanţul a fost unul dezasturos: o victorie, două remize şi şase înfrîngeri.

Pe de altă parte, misiunea lui Sînmărtean & co. în meciul cu Astra nu va fi chiar atît de simplă. Vasluiul nu s-a impus pînă acum niciodată pe terenul adversarei din această seară.

Meci cu cîntec în 2011
Astra a fost mereu o piază rea pentru Vaslui. Moldovenii chiar au pierdut titlul în sezonul 2010/2011 după un meci cu Astra, partidă în care au fost egalaţi în minutul 93 printr-un gol marcat de Fatai.

Cu trei minute înainte de finalul partidei, Istvan Kovacs l-a eliminat pe Mike Temwanjera. În acel moment, Vasluiul a pierdut lupta cu Oţelul, titlul mergînd pe malul Dunării.

6 meciuri directe au fost între Hizo şi Mulţescu: 1 victorie pentru antrenorul Astrei, două remize, trei victorii pentru antrenorului Vasluiului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close