FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

"Dulaul" capitan

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

UTA a plecat spre Vaslui cu un nou capitan de echipa, Cristi Todea (28 de ani). Anul trecut, banderola a purtat-o Daniel Tudor, insa in ultimele etape, rolul de lider a fost indeplinit de fundasul Daniel Chirita. Acesta din urma parea favorit, insa jucatorii au decis, dupa o discutie in vestiar, ca "Dulaul" Cristi Todea e cel mai potrivit sa-i conduca din teren.

Todea a fost capitan de echipa si in urma cu 5 sezoane, inainte de-a pleca in Italia, la Mantova. Atunci, UTA a promovat in prima liga. "Ma bucur ca au incredere in mine si sper sa fie de bun augur. De fapt, nu conteaza asa de mult cine poarta banderola, mai important este ca echipa sa mearga bine. si sper ca asa va fi. Este important sa incepem bine, cu Vasluiul. Am inteles ca vor o clasare spre virful clasamentului, dar eu sper sa-i incurcam", a declarat "Dulaul".

Atunci cind Todea nu va fi in teren, capitan va fi Daniel Chirita. Jucatorii si-au stabilit liderul la solicitarea lui Marius Lacatus, care a afirmat ca nu doreste sa se amestece in aceasta chestiune. "E problema lor", a explicat "Fiara".

3 goluri a marcat in partidele amicale Cristian Todea, cu FC Fulnek (3-0), SK Seefeld (2-1) si Admira Wacker (7-2)

20.000 de euro va incasa fiecare jucator pentru calificarea in Cupa UEFA


si Bumbac
Mijlocasul Constantin Bumbac a fost transferat oficial, ieri, de UTA si este prezent in lotul pentru meciul cu FC Vaslui. "Joi, la ora 14:30 l-am luat si l-am urcat in avion. Cu Radovanovici am rezolvat problema inca de miercuri", a spus finantatorul echipei, Nicolae Bara. "In acest moment, avem o linie de mijloc si un atac peste ce am avut in sezonul precedent", a declarat presedintele Nicolae Bara.

"Rabdare"
Dupa un an de pauza, Iulian Miu pare dezavantajat in duelul pentru titularizare cu ex-pitesteanul Alin Chita. "El vrea sa revina. Mi-a si spus ca ii este dor de echipa nationala. Cu rabdare, va ajunge din nou sus", a spus presedintele Nicolae Bara. "Cu Vasluiul mergem sa ne batem, sa jucam frumos si sa luam puncte", a mai spus Bara, legat de meciul de azi, programat la ora 19:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează