FOTBAL  »  Superliga  »  POSIBIL TRANSFER

Dulcea şi Bazzi doriţi de Mihai Stoichiţă la Astra Ploieşti

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Antrenorul Mihai Stoichiţă a pus ochii pe jucătorii de la FC Argeş şi l-a transferat deja pe fundaşul central Daniel Bălaşa, şi îi mai vrea pe mijlocaşul argentinian Elias Bazzi şi atacantul Adrian Dulcea. Conducerea clubului piteştean cere 60.000 de euro pentru Bazzi şi 40.000 de euro pentru Dulcea.

Lotul Astrei se află în cantonament în străinătate, şi în aceste zile au loc negocierile pentru transferurile celor doi. Cum piteştenii nu mai are bani să-şi plătească jucătorii, i-a scos la vânzare pe toţi cei care au contracte mari, şi le-a fixat sume de transfer. Pentru atacantul Adrian Voiculeţ, conducerea clubului cere 30.000 de euro. De asemenea, va fi vîndut şi Cătălin Doman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  10 Iulie 2010, 17:20

@ absent mama mare dreptate ai.. auoleuuu ce dezacorduri fac astia de la gsp... probabil articolul la postat femeia responsabila cu curatenia din birourile gsp. cine stie? :D gazmetanmedias. b l o g s p o t . c o m

absent
absent  •  10 Iulie 2010, 15:50

Exceptii fac cazurile cand avem fraze cu idei intercalate iar virgula are rol de paranteza. Ar fi de preferat ca cel ce a scris prostia asta sa se si semneze. Sa-l injuram doar pe el.

absent
absent  •  10 Iulie 2010, 15:46

"Antrenorul Mihai Stoichiţă a pus ochii pe jucătorii de la FC Argeş şi l-a transferat deja pe fundaşul central Daniel Bălaşa, şi îi mai vrea pe mijlocaşul argentinian Elias Bazzi şi atacantul Adrian Dulcea." 3 si-uri intr-o fraza in care era suficient unul singur. "Cum piteştenii nu mai are bani să-şi plătească jucătorii" - nu mai are bani ca ei e putini. Inainte sau dupa conjunctia "si" nu se pune virgula. Exceptii fac cazurile cand avem fraze

Vezi toate comentariile (5)
Comentează