FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitrescu, analiză clară a situației de la FCSB » A găsit motivul pentru care a pierdut titlul: "Așa gândesc jucătorii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 10:05

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația celor de la FCSB și a găsit motivele pentru care formația lui Nicolae Dică a ratat titlul de campioană în dauna rivalei CFR Cluj.

"La CFR a fost o disciplină de fier. Totul a depins de Dan Petrescu. La Steaua vine patronul şi anunţă acum că el a greşit. Că el l-a forţat pe Alibec pentru a-şi scoate banii dintr-un eventual viitor transfer.

Ce se întâmplă când faci asta? Îi subminezi personalitatea antrenorului. El nu se mai poate impune în vestiar. Jucătorii se gândesc că indiferent ce se întâmplă și cum se antrenează, patronul ia deciziile. Au fost momente în care MM Stoica, Dică sau altcineva vorbeau despre ce măsuri trebuie luate, iar Becali nu ţinea cont, trecea peste", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali plagiază nonstop » Ce vrea să schimbe acum la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  23 Mai 2018, 12:12

Despre ce "antrenor" vorbim? Dica?! El e purtator de cuvant si "indicatii pretioase" intre patron si jucatori dar ii enerveaza dandu-si aere de antrenor. FCSB nu are antrenor,este doar unul in loja care se crede asa ceva.

timm
timm  •  23 Mai 2018, 11:51

Ilie ai tradat Steaua pentru fcsb. Ai ajuns bufon. Tu chiar nu esti sara, chiar duci lipsa de branza?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Mai 2018, 11:44

De ce te dedublezi Iliuta? Cand ai fost antrenor la Steaua si tu faceai exact ceea ce iti cerea patronul! Asa ca las-o mai moale cu "prestanta"... antrenorului. Cumva crezi ca Piturca a facut altfel?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close