FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Cardoso, prima reacție despre un transfer la FCSB: „Îl știu pe Gigi Becali, vorbește non-stop la TV”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 19:48

Dumitro Cardoso, atacantul de 27 de ani al celor de la Gaz Metan Mediaș, a vorbit pentru prima oară despre un posibil transfer la FCSB. Italianul cu origini românești se află pe lista lui Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor. 

„E prea devreme să vorbesc despre un transfer. Eu trebuie să muncesc și să-mi fac jocul cât mai bine, să am continuitate. Acestea sunt obiectivele mele. Am venit la Mediaș să joc, nu m-am uitat la bani. Am avut baftă că am avut contracte mai mari când eram tânăr 

Știu de când am jucat cu Napoli împotriva Stelei (n.a - 3-3, în 2010). Tatăl meu mi-a spus despre el. Mi-a spus că e un om puternic, care apare des la televizor și vorbește non-stop despre fotbal și despre echipa lui. De când sunt în România, l-am urmărit și eu pe Becali la TV”, a declarat acesta, potrivit Fanatik

Cardoso a fost pe teren în victoria uluitoare reușită în urmă cu o lună de Gaz Metan contra FCSB-ului, 4-0: „A fost de departe cel mai tare meci pe care l-am jucat în România. A fost și tata pe stadion, mi-a ținut noroc. Acum, Steaua nu mai este echipa pe care am bătut-o clar. Încet-încet, cei de acolo își recuperează jucătorii și urcă în clasament. Sunt puternici, m-am convins după ce am văzut meciurile lor cu Viitorul și Craiova” a mai spus acesta.   

Dumitru Cardoso joacă pe postul de aripă și are origini românești. În 8 meciuri jucate pentru Gaz Metan în Liga 1 a reușit 3 goluri și 3 pase decisive. În trecut a evoluat pentru Empoli, Napoli, Reggina, Latina, Veria, Nottingham Forest, Alcorcon, Gimnastic și Livorno. 

Vezi și: 

Gigi Becali îi vrea pe Dumitru Cardoso și Fofana de la Gaz Metan: „Am pus ochii pe ei! Îmi plac asemenea jucători” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
741187902960662
David Rinciog  •  05 Octombrie 2019, 21:38
Postat de chromophobia pe 04 Octombrie 2019, 21:01

Mitica,stai in banca ta ca asta iti incheie cariera.Iti da Matiz ca acelui polonez

Dar De Teixeira ce zici ? El a fost bătrân si a jucat mult !

787717861358051
Nechifor Vlad Marian  •  05 Octombrie 2019, 00:45

-''il stiu pe gigi becali ,vorbeste mult, prost si fara rost''.Cam asa trebuia sa sune declaratia :))

energydrik
energydrik  •  04 Octombrie 2019, 23:02

Dumitru, citeste bine si casca ochii. La FCSB nu a existat nici-un fotbalist batran (fara cota de vanzare) care sa joace sau sa fie tratat corect. O sa fii a 3-a roata de la bicicleta, poti juca doar in anumite contexte si chiar daca o faci bine, nu conteaza. Ramai la Medias, joaca bine si mergi in Liga B Italia cand esti pregatit.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează